Hae
Love Beyond Words

MODERNI TYÖPISTE EDULLISESTI

Yhteistyössä: DESIGNELLO

Viime vuoden lopussa saatiin meidän makuuhuone takaisin omaan käyttöön, jonka jälkeen alettiin pohtia eri vaihtoehtoja tämän tilan hyödyntämiseen. Aikaisemmin huoneessa oli ollut myös crosstrainer, joka sai luvan väistyä, sillä se oli muutenkin hävettävän vähällä käytöllä ja toimi ainoastaan vaatteiden säilytysnaulakkona. Päämääränä oli tehdä makuuhuoneesta tila rauhoittumiseen ja työskentelyyn. Tilan piti olla tyylikäs, moderni, naisellinen ja kaunis. Sellainen missä on kiva viettää aikaa ja tehdä rauhassa blogi hommia. Yleensä sisustaminen lähtee jostain yksittäisestä osasta, jonka ympärille alan miettimään lisää osia. Tällä kerralla löysin ihan täydellisen tuolin Designello nimisestä pienestä käsityöpajasta ja ilokseni pääsin tekemään yrityksen kanssa yhteistyötä tuolin tiimoilta.

Designello valmistaa maalaisromanttisia huonekaluja.

 Heidän sivuiltaan löytyy esimerkiksi upeita lankkupöytiä, 

joka on minun yksi tulevista sisustushaaveista. 

Valikoimasta löytyy myös upeita tuoleja modernilla twistillä, 

rustiikkisia hyllyjä, kaappeja, sohvia sekä sänkyjä.

 Huonekaluja on mahdollista käydä katsomassa livenä

 Vantaan Nikinmäessä, jossa sijaitsee yrityksen työpaja. 

Tuotteita on myös mahdollista tilata mittatilaustyönä,

 joten saat varmasti täältä juuri sopivan kokoisen

 huonekalun tilaasi.

HUOM: TARJOUKSET JA  ILMAINEN KOTIINKULJETUS NOPEIMMILLE 


Meille kotiutui tämä Haile -niminen tuoli. Tuoli on tyylikäs, hieman retro, mutta kuitenkin moderni. Materialtaan se on muovia ja puuta, joten se on myös helppo pitää puhtaana. Muotoilun ansiosta siinä on mukava ja tukeva istua, joten uskon, että se menee hyvin myös työtuolina. Tuoli on muuten tällä hetkellä tarjouksessa hintaan 79e! Kannattaa katsoa myös muut tarjoukset tästä, sillä tarjouksessa on vaikka mitä ihanaa! mm. niitä mainitsemiani lankkupöytiä ja erilaisia tuoleja!

Tuolin kaveriksi piti saada pöytä ja satuin löytämään juuri sopivan Jyskistä! Tamholt- työpöytä ostettiin tarjouksesta hintaan 69e, joten erilaisia mainoksia kannattaa seurailla ahkerasti. Erityisesti Jyskissä tarjoukset tuntuu vaihtelevan viikottain. Mielestäni löydettiin tämä kyllä todella edulliseen hintaan ja pohdin mielessä myös, että tämä olisi tulevaisuudessa myös täydellinen koulupöytä. Jyskistä löytyi myös tämä Stilkeg- räsymatto. Hintaa matolla oli 10e ja edelleen se löytyy näköjään valikoimasta tuolla samalla hinnalla. Julisteet ostin Deseniolta. Beauty-juliste maksoi 3,95e ja Dancer -juliste maksoi 15,95e. Deseniolla on muuten todella laaja valikoima erilaisia julisteita, josta varmasti löydät joka huoneeseen haluamasi. Ainoa huonopuoli siellä on, että valikoima on niin laaja, että itsellä meni päätöksessä aika monta päivää. Vielä tänään on muuten voimassa Deseniolla tarjous -25% kaikista mustavalko- ja tekstijulisteista.

Mitäs tykkäätte tästä kokonaisuudesta? 🙂 

4 kommenttia

 1. Maria Kojola / Nyt Heti kirjoitti:

  Kivan näköiset. Tuoli ja pöytä passaa hyvin yhteen. ?

 2. Saron blogi kirjoitti:

  Tuo kokonaisuus näyttää tosi kivalta 🙂 Designello on minulle ihan uusi tuttavuus, täytyypä käydä kurkistamassa tarkemmin heidän tarjontaa!

  Kivaa päivää teille!

 3. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos! En minäkään ennen tätä hankintaa ollut kuullut yrityksestä. Onneksi tuli selattua myös muita paikkoja kuin niitä tuttuja huonekaluliikkeitä, niin löytyy tämä hieman erilaisempi tuoli ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *