Hae
Love Beyond Words

RIKO ARKISET RUTIINIT

Koska viimeksi teit jotain erilaista kavereidesi kanssa? Sen ei tarvitse olla mitään erikoista tai kallista. Yhdessä jaetut uudet kokemukset piristää kovasti viikkoa, varsinkin jos takana on monta peräkkäistä kotipäivää sairastuvalla. Me päätettiin viikonloppuna käydä keilaamassa kavereiden kanssa. Itsellä oli kulunut edellisestä kerrasta jo useampi vuosi, mutta tälläisenä pro keilaajana olin super vedossa. Keilaaminen on yllättävän hauskaa ja rentoa ajanvietettä. Yksi tunti meni ihan hujauksessa. 

Kuva: Pixabay
Itse aina mietin ettei ole aikaa lähteä, kun pitää tehdä sitä ja tätä, kun mies tulee töistä. Oikeestaan tällä hetkellä mulla ei ole muuta kuin aikaa lähteä, sillä en ole vielä töissä, joten voin hyvällä omalla tunnolla käydä tapaamassa kavereita. En myöskään ole mitenkään väsynyt työpäivän jälkeen, joten jaksan hyvin istua iltaa vaikka puolille yön, sillä niin sitä tulis kotonakin katseltua telkkaria, koska aamulla ei ole yleensä mihinkään kiire. 
Rohkaisen teitäkin sopimaan jokin kiva ajanviete kavereiden kesken. Lähtekää vaikka perjantai illalla  käymään myöhäisellä iltapalalla viinilasin kera, kun lapset ovat menossa nukkumaan  Tämä varmasti voittaa ainaisen kotisohva illan, vaikka ajatus lähtemisestä kuulostaa ihan kamalalta. Jo muutama tunti eri ympäristössä aikuisten ihmisten seurassa tekee varmasti ihmeitä. Kavereilla on maagisen piristävä vaikutus. Varsinkin, jos porukassa sattuu olemaan sellaisia kenellä ei ole vielä lapsia. On todella antoisaa puhua välillä sellaisista asioista mihin ei liity lapset millään tapaa! Viikonloppuna tuli taas naurettua illan mittaan ja sen jälkeen tuntuu ihan höpsöltä miksi sitä aina stressaa kotona ollessa kaikkea turhaa . 
Itse kammoan välillä ajatusta tasapaksusta arjesta. Olisi ihanaa päästä matkustelemaan ja kokeilemaan eri asioita. Välillä olisi kivaa vaan tulla mennä ilman, että se vaatii hirveät järjestelyt. Välillä oikein huvittaa minkä määrän työtä esimerkiksi yksi ravintola illallinen kavereiden kanssa vaatii. Meillä on tarkoitus mennä 6 henkilön porukalla ensi viikonloppuna syömään, kunhan vaan ensiksi saadaan sopimaan kaikille sopiva ajankohta, niin ettei kenellekään ole töitä, kukaan ei ole kipeänä, kukaan ei ole sopinut mitään muuta menoa ja se kaikista tärkein – saadaan kaikille 7 lapselle hoitaja (tämä onkin se haastavin osuus, sillä he ovat serkuksia ja ihan kaikkia ei viitti tyrkätä samalle mummille). 

Milloin sinä olet viimeksi tehnyt jotain arjesta poikkeavaa? Mitä se oli? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *