Hae
Love Beyond Words

KEVÄÄN SISUSTUSTRENDIT 2018

*Postaus sisältää kaupallisia linkkejä
Kuinka moni on innoissaan tästä kasvavasta valon määrästä? Kotia alkaa kattelemaan ihan eri lailla, kun yhtäkkiä siellä on valoista lähes koko päivän. Halusin tästä innostuneena kirjoittaa sisustustrendeistä, joita olen itse pyöritellyt mielessä. Suomalaiset yleensä sisustaa aika harkiten ja ajattomasti, joten se istuu kaikkiin vuodenaikoihin. Nyt ehkä on kuitenkin aistittavissa muutosta, sillä perinteisen harmaan ja valkoisen lisäksi on tulossa mukaan myös värejä sisustukseen! Olen kerännyt pari kollaasia omista suosikeista. 
Kuva: Pintarest
1. Kodin 1 – Lattiavalaisin,  2. Hemtex – Säilytyskori 3. Kodin 1 – Pyöreät peilit, 4. Hemtex – Juuttimatto 5. Kodin 1 – Messinki maljakko, 6. Kodin 1 – Jakkara  

LUONNONLÄHEISYYS
Sisustukseen löytyy aivan ihania yksityiskohtia punotuista koreista, juuttimatosta tai vanhoista penkeistä. Mummon vintiltä voi tehdä myös upeita löytöjä vanhoista purkeista ja ruukuista.

VÄREJÄ
Vaaleanpunainen on ollut pinnalla jo pitkään. Tätä on kiva yhdistää esimerkiksi harmaaseen ja vaaleaan puuhun. Nyt vaalenpunainen saa kaveriksi myös rohkeampia värejä, kuten ruosteen punainen ja ruskea sekä sinisen ja vihreän syvät sävyt.  
MUOTOJA
Erilaisia muotoja on helppo yhdistää sisustukseen säilytyshyllyinä, pöytä tabletteina, amppeleina tai peilien avulla. Avaruutta tilaan voi hakea esimerkiksi upean ison ja pyöreän peilin avulla. 
Kuvat: H&M, Pintarest, Hemtex
VIHERKASVIT
Viherkasvit sisustuksessa on myös suosiossa. Nämä ovat myös yleensä helppohoitoisia, joten sopivat hyvin tälläiselle ei niin viherpeukalolle. Kannattaa tutustua esimerkiksi ilmakasveihin, joita voi laittaa esille ilman multaa esimerkiksi läpinäkyvään lasipurkkiin. 
TEKSTIILIT
Tekstiileissä suositaan pehmeyttä ja isoja tekstuureja. Olohuonetta voi päivittää kevääseen upeilla sametti- tai pellava tyynynpäällisillä. Raikkautta olohuoneeseen saa myös kokeilemalla rohkeasti vihreitä tai kukallisia verhoja. Esimerkiksi tämä ihana LAMPAANTALJA on saatavilla eri väreissä -50%.
Kuvat: Hemtex
1. Hemtex – Koristetyyny, 2. Kodin 1 –Penkki , 3. Kodin 1 – Torkkupeitto, 4. Hemtex – Lampaantalja, 5. Hemtex – Verhot

Jos yhtään sisustuskärpänen on iskenyt näin kevään tullen, niin kannattaa käydä ainakin kurkkaamassa HEMTEXIN valikoima. Sieltä löytyy muun muassa paljon verhoja alennuksesta ja osassa koristetyynyissä on osta 2 maksa 1 tarjous. KODIN 1 VERKKOKAUPASSA on menossa kevään trendikkäin ale kampanja, josta löytyy sadoittain huonekaluja ja sisustustuotteita alehinnoin. 

Oletteko innostuneet sisustamaan kotia keväisemmäksi? Minkälaisia muutoksia teet sisustukseen kevään tullen? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *