Hae
Love Beyond Words

SÖPÖYSVAROITUS VÄLIKAUTEEN (+ ARVONTA)

Minymon softshell-takki saatu bloginäkyvyyttä vastaan / Kukkuukids
Kuvat / Juha-Matti Tenhunen Photography

Ajattelin olla kerrankin ajoissa näissä välikausihankinnoissa. Tyylikkäät leidit ovat todella vaativia omien vaatteidensa suhteen ja päälle ei laiteta enää mitä tahansa vaatetta. Tänä vuonna onnistuin kuitenkin täyttämään neidin korkeat vaatimukset, sillä voitte vaan kuvitella kuinka hänen silmänsä loistivat, kun saatiin testiin Kukkuukidsiltä tämä laadukas Minymon Zephyr softhsell-takki.

Kukkuukids on Espoossa toimiva lastenvaatteita ja leluja myyvä yritys.  Kaupasta löytyy Minymon lisäksi mm. Racoonin, Ticket to heavenin, Creamin, Hummelin, Mayoralin sekä Phister & Philinan laadukkaita vaatteita. Viime viikkoina verkkokauppa on täyttynyt ihanista kevät uutuuksista. Kannattaa kurkata mm. Racoonin softshell mallisto, joista löytyy vastustamaton sydänkuvio ja Hummelin todella tyylikkäät kukalliset verkkariasut! Kauniiden  vaatteiden lisäksi Kukkuukidsillä on super nopea toimitus, sillä saatiin meidän paketti kahdessa päivässä! 


Saatiin napattua parit sovituskuvat tästä kauniista Minymon takista. Leikki-ikäisen kohdalla laatu – ja materiaalivaatimukset ovat myös välikauden kohdalla tärkeät, sillä kerhossa/päiväkodissa ulkoillaan päivittäin. Vaatteiden on hyvä olla itsestään jo hyvin vedenpitäviä, niin ettei välttämättä kostealla säällä tarvitse käyttää kurahaalareita. Mitä vähemmän kerroksia täytyy pukea, sitä helpompaa ulos lähteminen on. Ollaan tykätty softhshell-vaatteista, sillä ne sopivat erittäin hyvin viileisiin, tuulisiin ja sateisiin päiviin. Ne ovat siis aika täydellinen valinta suomen säihin. Materiaali on hengittävää, joustavaa ja erittäin kestävää. Softshell on myös kevyt ja miellyttävä yllä. Meillä on 4-vuotiaalla jo tarkat vaatimukset ulkonäön suhteen, joten vaatehankinnat kannattaa suosiolla tehdä yhdessä, jottei vaatteiden pukemisesta ei saada joka aamuista draamaa. Minymon softshell-takki on vedenpitävää (8000 mm) ja hengittävää materiaalia (3000 mm). Takissa on pehmeä fleece-vuori, irroitettava huppu sekä vetoketjulliset taskut. Väri puolestaan on aika arka, mutta meillä oli viimeksikin vaaleanpunainen softhsell-takki, joka pysyi siistissä kunnossa jopa kaksi välikautta!

Minulla on ilo arpoa jollekin teistä 20€ lahjakortti Kukkuukids.fi verkkokauppaan!
Arvontaan pääset osallistumaan instagramissa @mmarialove, 

jonne pääset tästä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *