Hae
Love Beyond Words

RAIRUOHOPUPU

Kuka huutaa hep ja tunnustaa istuttavansa joka vuosi rairuohon liian myöhään. Me skarpattiin tänä vuonna ja ollaan aloitettu pääsiäisvalmistelut jo hyvissä ajoin! Nyt pitäisi rairuohonkin ehtiä hyvin ennen pääsiäistä ja sitä onkin istutettu oikein monen purkin verran, joten eiköhän me saada jokunen ruohonalku sieltä kasvamaan.

 

Askarreltiin tänä vuonna oikein söpöt kipotkin ihan tätä varten. Näihin olikin mahtava hyödyntää kaapissa lojuvia tyhjiä maitopurkkeja, nurkista pyörivää epämääräistä paperisilppua sekä edellis vuodelta jääneitä höyheniä. Ja lapsethan rakastaa tälläisten näpertelyä! Kaikki mihin liittyy liima, paperin leikkaus ja silkkipaperin ryttääminen on takuuvarma hitti.

 

TARVITSET:
tyhjiä maitopurkkeja
paperia (esim lahjapaperia)
silkkipaperia
askartelu silmiä
höyheniä
lankaa
liimaa
sakset
 
Joko teillä on aloitettu pääsiäisaskartelut?
Lue myös:

DIY – puput sukista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *