Hae
Love Beyond Words

Kolme hyvää asiaa x5

Tälläiset haasteet saavat minut hyvälle mielelle ja toivottavasti myös teidät! On kivaa miettiä niitä positiivisia asioita elämässä mitkä tekevät minut onnelliseksi. Ja hei miksi sitä olisikaan huonolla tuulella, kun katsoo tuonne ulos – kevät ja aurinko tekee tuloaan!
Kiitos Sukat hukassa -blogin Minnalle, kun haastoit minut tekemään tämän!

Kolme hyvää asiaa päivässäni

Aloittelen kirjoittamaan tätä haastetta perjantai aamuna klo 10. Kaikki varmaan arvaa ettei lapsiperheen aamuhässäkkään voi vaan  saada mitään kaunista filtteriä. Aamupuuro kiehuu liian hitaasti, maito läikkyy,  kakat tulee vaippaan jo toista kertaa ja sitä rataa… No mutta hei, kun tästä päästään yli ja katsotaan ulos, niin siellä paistaa aurinko. Tänään on myös kerhopäivä, joten tällä hetkellä kotona on ihan hiljaista! Ainoa mitä kuulen on koneen näpytys kun kirjoitan tätä. Kupissa on kuumaa kahvia ja 1-vuotias on päikkäreillä. Tähän tuli jo vaikka kuinka monta hyvää asiaa heti aamuun.

Kolme hyvää asiaa minussa

Mä oon aika taitava tekemään erilaisia käsitöitä ja leipomis- sekä ruuanlaitto hommia. Viime aikoina olen innostunut, kun olen saanut tehtyä lapsille sellaisia vaatteita, josta ne oikeasti tykkää! Ja trust me mulla on ollut aika tiukka yleisö – 3-4v tyylileidit. Osaan myös tehdä todella hyviä kakkuja! Ne siis oikeasti maistuu ja näyttää hyville. Viimeisin taideteos on nähtävillä postauksessa ”tarvitseeko 1v överit synttärijuhlat? ”? Jos pitäisi valita loppuun joku hyvä luonteenpiirre minussa, niin olen sellainen ns. ”kaikkien kaveri”. Minun kanssa on vaikeasti saada riitaa aikaan ja välitän kavereistani ja mitä heille kuuluu. Mikään ei pitäisi olla sellainen syy ettei kavereihin pysty pitämään yhteyttä ja kysymään säännöllisesti mitä heille kuuluu.

Kolme hyvää asiaa elämässäni

Minulla on ihan mahtava perhe – kaksi lasta ja yksi mies. Lapset ovat terveitä ja mies hoitaa enemmän kuin oman osuutensa perheen arkisista asioista. Minulla on myös paljon läheisiä ystäviä. On sellaisia joiden kaa pystyn puhumaan myös muusta kuin lapsista ja sellaisia, jotka ymmärtää enemmän kuin hyvin kuinka perseestä on välillä omistaa yksi uhmaava 4v draamaqueen ja kävelemään opetteleva 1v. Meillä on kaunis koti, joka sijaitsee täydellisellä asuinalueella. Ja en oikeasti valehtele. En voisi kuvitellakaan idyllisempää paikkaa, sillä täällä palvelut on lähellä, talot ovat kauniita ja luonto lähellä. Lapsille on aina tekemistä ja harrastusmahdollisuuksia lukemattomia.

Kolme hyvää asiaa tänä vuonna

Tämä vuosi on aikalailla vasta alussa, mutta ehkä meidän perheen kannalta paras muutos koko   ajalta on sijoittunut tämän vuoden alkuun – Kimmo vaihtoi työpaikkaa, joten meidän isi ei enää tee ylitöitä 400h vuodessa, ei siis enää iltatöitä tai viikonlopputöitä. Miten mahtavaa, kun voi suunnitella yhteistä ohjelmaa kaikille viikonlopuille! Seuraavaksi kivoin asia liittyy valitettavasti vielä tulevaisuuteen, koska meidän suunniteltu yhteinen vapaailta peruuntui pari viikkoa sitten. Mutta tänä vuonna se on tulossa nimittäin ensimmäinen yhteinen vapaa ilta ilman lapsia (P:n syntymän jälkeen)! Toki tämä vuosi on täynnä kivoja juhlia. Vuoden kovimmat bailut (eli 1v juhlat) meni jo tammikuussa, mutta tulossa on lukuisia lasten synttäreitä ja muutamat 30v juhlat, joten juhlittavaa riittää. Odotan myös yhteissynttäreitä, jotka järjestetään kaverin kanssa. Luvassa on ihana päivä, joka on täynnä yhteistä aikaa kavereiden kesken.

Kolme hyvää asiaa blogissani

Bloggaamisen parasta antia on se, että pystyy antamaan toiselle ihmiselle inspiraatiota arkeen. Ei voisi olla parempaa palautetta, kun kuulla että joku löytää blogin kautta apua esimerkiksi atooppiseen ihoon tai löytää just sopivan huonekalun heidän kotiinsa. Ehkä tämänkin takia olen tehnyt nyt aika paljon myös yhteistöitä, sillä tuntuu hyvälle, että voi jakaa jollekin jonkin kivan arvontapalkinnon tai antaa lukijoille käyttöön alekoodin.
Inspiraation lisäksi pidän tärkeänä vertaistukea. Harvemmin pidän mitään sensuuria aihevalinnoissa, sillä lapsiperhearkeen kuuluu myös oleelliset ne negatiiviset fiilikset. Ja onhan se nyt lohduttavaa tietää, että muillakin on rankkaa yhtälailla. On todella antoisaa, jos jostain tälläisestä sydän verellä kirjoitetusta postauksessa herää esimerkiksi facekookissa paljon keskustelua, josta ihmiset löytää myös toisistaan vertaistukea. Olen löytänyt itse paljon vertaistukea eri blogeista ja saanut myös paljon juttuseuraa samanhenkisistä blogikollegoista. Bloggaaminen on ehdottomasti terepeuttista puuhaa ja mikä parasta, kun siinä ei ole ikinä valmis, vaan aina pystyy kehittämään itseään paremmiksi kirjoittajaksi ja kuvaajaksi.
Tykkään, että blogi on myös visuaalisesti ilo silmälle. Itse ainakin tykkään tästä uudesta ulkoasusta ja toivottavasti tekin. 🙂  Mobiilin kanssa on edelleen pieniä ongelmia, sillä kuvat ei tasaannu oikein ja väliin jää isoja aukkoja, mutta toivottavasti saan sen fiksattua vähän paremmaksi.

Oisko muuten kiinnostusta Q & A postaukselle? Meinasin, että voisin kevään aikana toteuttaa tälläisenkin ensimmäistä kertaa, jos teiltä löytyisi jotain kysyttävää ihan mihin tahansa liittyen. Vastailen kaikkiin kysymyksiin 🙂 Voit laittaa kysymyksiä vaikka jo tämän postauksen kommentti kenttään! 🙂 

Haaste tähän lähtee Harmaa ja muut iloiset värit blogin Minnalle! Toivottavasti tälläinen haaste piristää vähän alkuvuotta! 🙂

Ihanaa viikonlopun jatkoa 🙂 

Yksi kommentti

  1. Minna kirjoitti:

    Kiitos ihana Maria <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *