Hae
Love Beyond Words

Petite Chérie Avion Air lastenrattaat – tyylikkyyttä kompaktissa koossa

* Kaupallinen yhteistyö / Jollyroom

Matkarattaat ovat olleet meidän ostoslistalla jo pitkään. Sitäkin kauemmin olen kuitenkin haaveillut rattaista, jotka ovat väriltään tummanharmaat. Löydettiin kuitenkin nuo meidän yhdistelmävaunut niin hyvässä tarjouksessa, että jouduin siirtämään haavettani eteenpäin, mutta miettiessäni kevyempiä matkarattaita en enää halunnut joustaa asiassa. Tämä tarina sai onnellisen lopun, kun löysin nämä  Petite Chérie Avion Air lantenrattaat.

Petite Chérie Avion Air lastenrattaat on helppo ottaa mukaan 

Rattaita etsiessä kannattaa kiinnittää huomiota siihen mitkä ovat tärkeitä ominaisuuksia juuri sinun tarpeisiin. Petite Chérie Avion Air lastenrattaat menevät pieneen kasaan todella helposti ja nopeasti. Tämä on oleellinen asia, sillä meidän auton tavaratila on todella pieni ja esimerkiksi meidän Brio Smiletkaan eivät mahdu sinne ilman, että irroittaa yhden pyörän. Renkaan irroitus on aika ikävää ainakin näin kurakeleillä. Myös rattaiden  kokoontaittaminen on helppoa ja jopa minä osaan tehdä sen muutamassa sekunnissa (tästä muuten löytyy video @mmarialove instagramin my storysta)! Testasin näitä ekaa kertaa tällä viikolla auton kyydissä ja voin sanoa, että on todella helppoa lähteä, kun ei tarvitse miettiä miten niitä rattaita yrittää sulloa sinne takakonttiin.

Petite Chérie Design

Toinen tärkeä asia meille on, että rattaat menevät lähes täysin makuuasentoon, jonka ansiosta nämä sopivat hyvin myös ihan vastasyntyneelle. Myös meidän taapero nukkuu joka päivä päiväunet rattaissa, joten on tärkeää, että niissä saa hyvän nukkumisasennon. Rattaissa pystyy hyvin nukkumaan  niin ulkona kuin sisälläkin lisäämällä aina sopivan määrän lämmikettä ja pehmikettä. Meillä on lisäpehmikkeenä Petite Chérien istuinpehmuste ja/tai äitiyspakkauksen makuupussi. Kesällä puolestaan tärkein ominaisuus on suojata lasta auringolta. Petite Chèrie Avion Air rattaista löytyy aurinkolippa, joka suojaa kasvoja auringonsäteiltä. Rattaisiin pystyy myös ostamaan  Jollyroomista lisävarusteena mm. yhteensopivan sadesuojan ja  vaunuverhon, jotka tuovat lisäsuojaa.

Petite Chérie Avion Air

Ilmakumirenkaiden ansiosta rattaat ovat kevyet ja näppärät työntää 

Nämä toimivat hyvin arki käytössä kevyempinä lastenrattaina, mutta ovat myös kätevät matkarattaina. Ilmapyörät takaavat sen, että rattaita on kevyt työntää ja lapsella on pehmeä kyyti.  Kuljetuslukolla, kantoremmillä ja kantorivalla varustetut rattaat on helppo ottaa myös mukaan matkalle. Rattaat saa näppärästi heitettyä vaikka olalle tai kasattua bussissa kasaan mikäli sattuu käymään niin ikävästi että bussin keskiosa on jo täynnä rattaita. Maxi-Cosin turvakaukalon saa myös liitettyä rattaisiin adabterin kanssa. Huomasin tämän toisen vauvan kohdalla sen aika tärkeäksi ominaisuudeksi, että esimerkiksi kaupassa saa turvakaukalon helposti kiinnitettyä rattaisiin.

Pienenä miinuksena näen sen, että rattaissa on suhteellisen pieni tavarakori, joten ihan koko viikon ruokaostokset ei sinne mahdu. Myöskään työntöaisa ei ole säädettävissä. Onneksi työntöaisan korkeus tuntui minulle sopivalta, joten tämä ei haittaa menoa. 

MIINUKSET
– suhteellisen pieni tavarakori
– työntöaisa ei ole säädettävissä
PLUSSAT 
+ nopeat ja helpot taittaa kokoon
+ rattaat taittuu lähes kokonaan makuuasentoon
+ menevät todella pieneen tilaan (mitat kokoontaitettuna: 48 x 57 x 25 cm)
+ 5-pistevaljaiden ansiosta lapsi istuu turvallisesti
+ kaunis muotoilu nahkaisilla yksityiskohdilla
+ kääntyvät etupyörät
+ ilmapyörien ansiosta kevyet työntää
+ kantoremmi ja kantoripa helpottavat matkustamista
+ 3 eri värivaihtoehtoa (harmaa, musta, beige)
+ sopii yhteen Maxi-Cosin turvakaukalon kanssa (adapterit myydään erikseen)
Onko teillä ajankohtaista lasten- tai matkarattaiden ostaminen? 

Käy tutustumassa Jollyroomin sivuilla heidän monipuoliseen lastenrattaiden valikoimaan alla olevasta linkistä. Siellä on tällä hetkellä tarjouksessa todella moni malli ja myös nämä Petite Chérien Avion Airit löytyvät hyvästä alesta. 

www.jollyroom.fi

12 kommenttia

 1. petra kirjoitti:

  Nätit ? onpa kätevää että noin pikkusissa on ilmarenkaat!

 2. Milla / millamainen kirjoitti:

  Näppärän näköiset rattaat! 🙂 Meillä on Britaxin Smile 2 -yhdistelmät edelleen "kotikäytössä", mutta autossa on aina valmiina matkarattaat kauppareissuja sun muita varten.

 3. Tossavaisen toinen sukka -blogi kirjoitti:

  Vaikuttaapas näppärältä! Petite cherien pehmusteet ja lämpöpussit on myös niin ihania!

 4. Unknown kirjoitti:

  Vaikuttaa hyville. Matkarattaissa meillä aina ollit ongelma että rimpulat ja raskaat työntää. Onneksi ratasaika pian ohi meidän perheessä!

 5. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  Ompas nätit ja näppärän oloiset! Meillä on esikoisen vanhat matkarattaat käytössä nyt kuopuksella. Ja aikeissa on ostaa pienemmät tuplat "matkarattaiksi" kahdelle 😀

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiiitos! 🙂 Mäkin tykkään paljon, kun on niin kevyet 🙂

 7. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo meillä kans Brio Smilet kotikäytössä, mutta nää menee sitten kaupungilla/reissussa 🙂

 8. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo, meiltä kans löytyy istuinpehmuste ja lämpöpussi ja ollaan tykätty niistä myös tosi paljon 🙂

 9. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Nää ei ainakaan vaikuta sellaisesta tämän käyttökokemuksen perusteella 🙂 Meillä on vielä ainakin parisen vuotta varmaan jäljellä, joten näillä varmasti pärjätään aika pitkälle se aika mitä tarvii 🙂

 10. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Nää on kyllä niin nätit! 🙂 Toivottavasti teille löytyy hyvät tuplat matkarattaiksi 🙂

 11. Heidi kirjoitti:

  Hei,
  Osaatko sanoa näille jonkun painoarvion? Vaikuttavat näppäriltä ja vielä kivan näköiset, mutta ainakin itselle se paino on yksi olennaisimmista asioista kun matkarattaita on valitsemassa

 12. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hei, apua nyt vasta nään tän kommentin! Nää on siis todella kevyet 🙂 Ja helppo kuljettaa esim jonkun matkaa olalla. Ei kyllä tosin oo tullut sellaista tilannetta, että kuljettaisin näitä muualla kuin autossa. Mut menee niin pieneen kasaan, että tarvittaessa saa otettua kantoon tai vaikka kasattua pieneen kasaan bussissa jos ei muuten mahdu sisälle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *