Hae
Love Beyond Words

Säänmukaiset ulkovaatteet + ALEKOODI REIMALLE

* Sisältää kaupallisia linkkejä 

Välikausivaatteet, goretex-kengät, softshell, vesipilariarvo ja niin edelleen. Kuinka moni tunnustaa rehellisesti ettei ole tiennyt näiden sanojen merkitystä ennen lapsia? Ja jos totta puhutaan nämä sanat oli aika pimennossa aika pitkälti koko esikoisen vauvavuoden, koska ei niin hirveesti tullut uitua tuolla kuralammikoissa. No nyt voin sanoa, että nämä sanat ovat tulleet liiankin tutuiksi, sillä jos varusteet eivät ole säänmukaiset, niin siitä saa kuulla viimeistään kerhotädiltä ja neidiltä itseltään. Säänmukaista pukeutumista tosin haittaa hieman se fakta, ettei neidin mielestä ole coolia pukeutua esim toppahaalariin tai kurahousuihin. Mä en kestä, kun tää valitus ulkovaatteista alkaa jo nyt!? 😀

Miten sitten pukea lapsi säänmukaisesti? 

Tätä itsekin vielä opettelen, vaikka takana on jo 4,5 vuotta treeniä. Hyvä perus sääntö kuitenkin lienee, että miettii mitä itse pukisit päälle. Pieni vauva, joka pysyy tuulen suojassa on yleensä aika helppo pukea vaunujen suojaan, kun taas jo vähän enemmän liikkuva vauva kaipaa jo niitä teknisiä ominaisuuksia vaatteisiin. Vähän liikkuva lapsi kaipaa aina himpun verran enemmän lämpöä vaatekerroksiin, mutta kannattaa kuitenkin muistaa että myöskään ylipukeminen ei ole kivaa lapsen kannalta. Suosi kerrospukeutumista, sillä näin pystyt helpoiten lisäämään tai vähentämään vaatteita sään niin vaatiessa.  Alusasun on hyvä olla synteettistä kuitua tai villaa välikerros eristää ja suojaa lämpöä haihtumiselta sekä päällikerros on tuulen- ja vedenpitävä kuoriasu. Lisää hyviä vinkkejä pukemiseen löytyy terve.fi sivulta

Reima on maailman johtavin toiminnallisten lastenvaatteiden merkki 


Monen äidin luottomerkki ulkovaatteiden suhteen on varmasti suomalainen Reima, joka on maailman johtava toiminnallisten lastenvaatteiden merkki.  Enkä yhtään ihmettele, sillä Reiman vaatteet ovat olleet myös meillä kovalla käytöllä ja ollaan oltu tyytyväisiä niiden laatuun. Laatumerkillä myös jälleenmyyntiarvo pysyy hyvänä. Olen tehnyt pienen kollaasin välikausivaatteista, jota voisin itse klikkailla ostoskoriin. Taaperolla täytyy ehdottomasti olla haalari, sillä takki + housu yhdistelmä ei vaan toimi, kun pyöritään maassa. Hanskoina olen aina suosinut tuollaista vetoketjumallia, koska ne pienet kädet on niin vaikea sulloa muuten rukkasen sisään. Reiman välikausikenkiä meillä ei ole ikinä ollut käytössä, mutta niistä olen kuullut pelkkää hyvää. Niitä löytyy tarroilla ja nauhoilla sekä useissa eri väreissä. Mielestäni ne ovat ehkä tyylikkäimmät vedenpitävät välikausikengät mitä löytyy.

Välikausivaatteet Reimalta
4-vuotias ei tosiaan hevillä kelpuuta enää haalaria etenkään välikautena, koska kuulemma kellään muullakaan TYTÖLLÄ ei ole. Ostin jo viime syksynä pelkän takki + housu yhdistelmän ja sillä mentiin koko syksy. Tässä Reimatec välikausitakki Tibiassa on irroitettava fleece, joka on varmasti todella kätevä ominaisuus, sillä ei tarvitse erikseen ostaa fleecekerrastoa. Välikausihousut kannattaa olla tollasta korkeaa mallia, sillä kylmä ei tule niin helposti selkään, kun leikit kuitenkin aika pitkälti tapahtuu istualteen. 
Loppuun vielä alekoodia Reimalle mikäli kaapit huutaa täydennystä kevään/kesän osalta. Reimalta saa myös paljon uv-vaatteita (uskokaa tai älkää kyllä se kesä sieltä tulee vielä).  Uutuuksien lisäksi Reimalta löytyy nyt kivasti myös alesta välikerros- ja toppavaatteita. 

Reimalla kaikki ulkotakit nyt -20% 22.4 asti!

Ostoksille pääset tästä
LUE MYÖS:
(Säästö)vinkit vauvan välikauteen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *