Hae
Love Beyond Words

LAPSIMESSUT 2018 – ennakkotärpit messutarjouksista

Lapsimessut valtaa vihdoin tänä viikonloppuna messukeskuksen! Luvassa on kolme päivää elämyksiä koko perheelle ja itse meinasin tänä vuonna oikein repäistä ja mennä nauttimaan messu tunnelmasta kahtena päivänä. Ensimmäisenä päivänä vietetään laatuaikaa tyttären kanssa toiminnallisilla alueilla ja toisena päivänä äiti pääsee shoppailemaan! Tänä vuonna Lapsimessut on panostanut erityisesti uusiin toiminnallisiin alueisiin ja sieltä löytyy muun muassa täysin uusi alue HupiCon, joka on suunnattu kouluikäisille lapsille. HupiCon koostuu uusista harrastusideoista, messuosastoista, peleistä sekä demopisteistä ja pienoismalleista. Leikki-ikäiset ja taaperot puolestaan viihtyvät päivän mukavasti toiminnallisilla alueilla, jossa mm. temppuratoja, pallopelejä, bobbless-seikkailualue, satuhahmoja, legoja ja polkuautoja sekä poliisiauto!

Messuille tuleminen on helppoa koko perheen kesken, sillä sieltä löytyvät kattavat palvelut myös pienille lapsille. Paikalta löytyy mm vaippavarikko, suojaisa imetyspiste, jossa imetyksen tuki ry:n henkilöt antavat tarvittaessa myös neuvoja imetykseen liittyen. Mukavuuteen on panostettu tänä vuonna erityisen paljon, sillä messuilta löytyy ns. lounge alueita myös eri näytteilleasettajien toimesta, joissa on helppo lepuuttaa välillä jalkoja. 
Kuva / www.lapsimessut.fi
Seuraavaksi päästäänkin itse asiaan, eli luvassa on kurkistus  messutarjouksiin mielenkiintoisilta näytteilleasettajilta. 

AARREkid (6c10)

AARREkid Spring 18 malliston lanseeraus Lapsimessuilla! Messutarjouksena koko mallisto -20% 

Blaa (6f48)

Odotan kovasti näkeväni myös mitä kaikkea ihanaa Blaalla on tarjottavana, sillä ne vaatteet on vaan niin kauniita! 

Bebeliini (6h40)

Bebeliini on lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden kivijalkamyymälä, verkkokauppa ja kirpputori Vantaalla. Yritys keskittyy pääsääntöisesti suomalaisiin ja skandinaavisiin brändeihin, joita ei tule jokaisessa kadunkulmassa vastaan. Yksi brändeistä on tanskalainen Filibabba. Heidän valikoimastaan löytyy mm. nämä ihanat bambu astiat, joita voit ostaa erikseen tai settinä. Loistava lahjaidea tai ota käyttöön vaikka heti sinun perheellesi. Filibabba astiat ovat Lapsimessujen ajan -20%
Kuva / www.bebeliini.fi

Breden Kids (6m39)

Breden Kidsiltä löytyy mm. hauskoja hattu+huivi yhdistelmiä. Näitten avulla korvat pysyy tuulelta piilossa ja silmät auringolta suojassa. 

Breden Kids jakaa lapsimessuilla 900 ilmaista DIRK-pipoa instagram kuvaa vastaan! Käy kurkkaamassa osallistumis ohjeet Breden Suomi istagram tililtä täältä. 


Kuva / www.bredenkids.fi/

Emma’s & Mama’s (6f76)

Ihana piensisustamisen liike.
Kaikki puiset irtoleikkiruoat 2€/kpl. 

Hammaskeiju (6d59)

Kannattaa käydä maistelemassa pisteellä herkullisia xylitolituotteta. Pienet ja isot pakkaukset myös edulliseen messuhintaan.

Iloinen Heppu (6k69)

Mukana on myös Vantaalla sijaitseva Iloinen Heppu, jonka pisteeltä löytyy päivittäin vaihtuvia yllätyksiä (mm. reppu-arvonta).
Kaikki laadukkaat PlanToysin puulelut -20%

Kappahl Oy (6e48)

Newbie by Kappahl on mun ehdoton suosikki lastenvaatteissa.
Newbieltä on tulossa messuille paljon ihania Newbie-tuotteita hyvin messutarjouksin, ja sunnuntaina ständillä on paikalla myös brodeeraaja, jolloin Newbie-tuotteiden ostajilla on mahdollisuus saada tuotteisiin nimikointi.

Kuva / www.kappahl.com

KirpunKoti (6d48)

Nämä KirpunKodin julisteet on vaan niin ihastuttavia! Meiltä löytyy muutamia postikortteja, mutta ehdottomasti julisteille löytyy aina tilaa!  
Erä poistojulisteita 20x30cm, 30x40cm ja 50x70cm ja joitain uniikkeja mallikappaleita. Tarjous voimassa niin kauan, kuin julisteita riittää. Hinnat alkaen 3€ (10,99€ + 2,90€ postitus). 

Little Maya (6d19)

Little Mayan kaupasta löytyy todella kauniita pipoja ja pantoja. Me saatiin messukeskuksen järjestämässä bloggaajaillasta mukaan aikuisten turbaanipanta, joka on kyllä niin kiva omaan päähän! 

Kaikki turbaanipannat ovat messutarjouksessa 18€.Myös kaikki muut pipomallit ovat messuhintaan.


Kuva / www.littlemaya.fi

LukLabel (6h40)

LukLabel on aivan ihana suomalainen yritys, joka myy kauniita piensisustustuotteita. Kannattaa käydä tutustumassa myös uuteen lasten vuodevaatesettiin! 
LukLabel antaa joka päivä viidelle ensimmäiselle ostavalle asiakkaalle give away kassin kaupanpäälliseksi. (Arvo 20€)
Koko mallisto messujen ajan -20% (pois lukien lakanat, rautakehikko sekä Kajon hylly). Osa tuotteista jopa -60%

Metsola (6b2)

Myös Metsolalta löytyy huippuTARJOUKSIA ja ihania UUTUUKSIA sekä pääset  istahtamaan hetkeksi upeaan Loungeen!

Name It (6d48)

name it osastolla kaikki messutuotteet -30%! (6d48)

Papu (6e2)

Luvassa on värikkäitä herkkuja monenlaisille nakkifaneille, sillä Papu julkaisee Lapsimessuilla uuden ihanan SPRING SAUSAGES -malliston!

Lisäksi messuilta löytyy  

– kaikki PATCH -leggingsit 29 € /40 €
– KANTO -mekot 39 € /70 € (ei koske mustaa pitkähihaista Kanto-mekkoa)
– lasten T-PAIDAT 25 €
– SS18 Drop 1 & Drop 2 tuotteita tasahinnoin, n. -30 %
– Stripe-tuubihuivi 20 €
– Stripe-kieppihuivi 30 €

Kuva / www.papustories.com

Sea Life (6n60)

Lapsimessut on oiva paikka suunnitella myös kesän reissuja ja tekemistä. Täältä kannattaa hankkia liput edulliseen hintaan ja nyt esimerkiksi SEA LIFE liput jaa 10e/henkilö (norm. aikuinen 16,50€ / lapsi 13€).

YO ZEN(6h30)

YO ZEN suomalainen yritys, joka valmistaa kauniita klassikkokuosisia vaatteita ekologisesti.


Paljon upeita messutarjouksia, mm. YO ZENen Origami-malliston vaatteet sekä mustat Kuroi-vaatteet Lapsimessuilla -30%

Mukaan kannattaa napata myös ilmainen BabyBox, joka sisältää tarpeellisia tuotteita kaikkiin vauvaperheisiin (osasto 6r40).

Lapsimessuille kannattaa suunnistaa kartan kanssa. Pääset  tulostamaan itsellesi kartan ennakkoon tästä. 

Mitä sinä odotat eniten lapsimessuilta? 

Muista seurata myös @mmarialove instagramissa, jossa on käynnissä arvonta, jonka palkintona on 2kpl lippupaketti messuille! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *