Hae
Love Beyond Words

DIY- talouspaperiteline

Olen saanut nyt jonkinlaisen pakkomielteen helmistä ja puusta. Tämä DIY idea on muhinut mielessä jo todella kauan ja jokin aika sitten pongasin sen myös Sukat hukassa – blogista. Sain ostettua jo helmet reilu kaksi kuukautta sitten, mutta en saanut aikaseksi pujotella niitä sinne naruun. Onhan tämä nyt piru vie aikaa vievä projekti. Nyt sen kuitenkin tein ja keksin, että tämähän on todella rentouttavaa pikku puuhastelua tyttären kanssa kahvittelun lomassa ja tämä on myös oiva äitienpäivä lahja esimerkiksi mummolle. 

Äitienpäivä se kun lähestyy uhkaavaa vauhtia. Parhaat lahjat ovat persoonallisia ja itsetehtyjä. Vielä parempi, että lahja on oikeasti hyödyllinen ja se tulee esille kotiin keskeiselle paikalle. Talouspaperirullateline on kaikkea sitä, sillä väitän että harva lapsiperhe ainakaan selviää ilman talouspaperia.
Diy talouspaperiteline helmistä
Tän idean toteuttaminen on helppoa, sillä sinun täytyy vaan pujottaa mieluisia helmiä naruun. Helmiä on nykyään saatavilla erikokoisina ja muotoisina. Niistä löytyy myös kirjaimia, joten halutessaan talouspaperirullatelineeseen  voi kirjoittaa vaikka kivan viestin lahjan saajalle, esimerkiksi ”rakkaalle mummille t. Lissu 4v” Meillä vähän niinkuin loppui helmet kesken ja keskittiin pujottaa niiden väliin vielä pilli, niin pituus riitti tähän käyttötarkoitukseen. Sukat hukassa Minnan blogissa oli muuten viimeistelty tämä idea nepparilla, joka varmasti helpottaa sitä talouspaperirullan vaihtamista. Me ei vielä ihan siihen pisteeseen päästy, joten tällä hetkellä narun päät pitää sulkea vanhanaikaisesti yhteen. 😀 
Joko teillä on äitienpäivälahjat mietitty? 

Katso myös muut diy-vinkit tästä

4 kommenttia

 1. MINNA N / Sukat hukassa kirjoitti:

  Hei tästähän tuli ihana! 🙂

 2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo on kyllä söpö! Mutta ehkä ne nepparit kannattaa vielä lisätä, sitten kun ehtii 😀

 3. Mari kirjoitti:

  Minkälaista narua käytit? Itselaitoin ohuella juuttinarulla niin meni aika pian poikki.

  • maria_lovebeyondwords kirjoitti:

   Hei,

   Kiitos viestistä! En kyllä yhtään muista mitä narua sattui olemaan, mutta varmaan kelpaa mikä vaan naru mikä ei heti katkea 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *