Hae
Love Beyond Words

Kesä tuli keittiöön

Keittiö sai kesäisen kosketuksen, kun löydettiin tämä kaunis pöytäryhmä. Meidän entinen raskas pöytäryhmä sai vihdoin väistyä, sillä oli todettava ettei meidän keittiöön vaan istu hyvin 6 henkilön ruokapöytä, vaikka se kuinka käytännöllinen vieraiden käydessä olisi. Kuvia aikaisemmasta pöytäryhmästä löytyy postauksesta ”oma koti ♡ olohuone & keittiö”. Jotenkin koko kokonaisuus näyttää todella kylmältä ja pikkuhiljaa kevään aikana olen saanut tuotua kotiin myös lämpöä mm. erilaisten viherkasvien avulla.

 

Olen tänä keväänä rakastunut ihan kunnolla tuohon puunväriin eri huonekaluissa, sillä se sopii tosi hyvin puunvärisen laminaatin kanssa. Alunperin pöydässä oli mustat jalat, jotka maalattiin ruiskulla valkoiseksi. Tulos oli paljon parempi kuin alkuperäinen väri. Pöydässä parasta on tuo pinnan väri, sillä nyt siitä ei näy helposti lika. Harmahtava sävy itsessään on myös todella piristävä, sillä se antaa juuri sopivaa kontrastia valkoiselle ja puunvärille.

Pöytäryhmän vaihtaminen ei vaatinut ollenkaan euroja, joka sopii erinomaisesti tälläiseen kotihoidontuki tilanteeseen, kun tilille kilahtaa joka kuukausi se pienoinen summa rahaa. Sisustusratkaisuissa kannattaa seurata tarjouksia, sillä niitä tuntuu olevan lähes koko ajan. Löydettiin maskusta tämä pöytä, johon kuului myös 4 tuolia hintaan 135e. Tuolit kuitenkin myytiin, sillä olin jo aikaisemmin pongannut nämä toiset tuolit Metropolista hintaan 39e/kpl. Maskussa sattui olemaan myös tarjous ota 2 maksa 1, joten saatiin pöytäryhmän kanssa toinen tuote kaupanpäälle. Lopputulos oli, että kun myytiin entinen pöytäryhmä kokonaisuudessaan, 4 tuolia (jotka tuli pöytäryhmän mukana) ja kaupanpäällinen, niin me jäätiin tässä projektissa voitolle.  Aika hurjaa! (EDIT // Muutaman kuukauden käyttökokemuksella on kuitenkin todettava ettei halvalla ehkä saa hyvää, sillä pöydän pintaan on ilmaantunut outoja naarmuja ja ”pinta” on lähtenyt irti reunasta!)

Olen kyllä erittäin tyytyväinen tähän muutokseen, sillä nyt keittiössä oikeasti mahtuu olemaan. Nykyinen pöytä on 50cm lyhempi ja 10cm kapeampi. Nyt kukaan ei istu hankalasti jääkaapin edessä, kun sieltä koittaa jotain ottaa ja nyt myös syöttötuoli mahtuu järkevästi pöydän päätyyn. Vieraiden tullessa pöytää pystyy tarvittaessa vetämään poispäin ikkunasta, jolloin sinne voi laittaa lisää penkkejä.

Mutta mitä sanoo tarkka raatini? Onko tämä pöytäryhmä kivempi kuin entinen musta-valkoinen pöytäryhmä? 

LUE MYÖS: 
Moderni työpiste edullisesti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *