Hae
Love Beyond Words

Parveke tuo viihtyisää lisätilaa kesällä

*Yhteistyössä: Outlet Tukku

Lasitettu parveke antaa mahdollisuuden luoda lisähuoneen kerrostaloasuntoon kesällä. Tämä lisähuone on meille erittäin mieluinen paikka, sillä siitä on tullut vähän kuin äidin ja tyttären oma puutarha. Halusin tänä kesänä tehdä siitä erittäin mieluisan paikan meille kaikilla, sillä uskon että se on erittäin kovassa käytössä, kun olen vielä hoitovapaalla kotona lasten kanssa. Meidän onneksi parveke on iso, joten sinne mahtuu rentoumistila ja tällä hetkellä sieltä löytyy myös pieni allas, jossa molemmat lapset mahtuvat polskimaan. 

pöytä / Outlet Tukku, tyynyt + viltti / Oulet Tukku, punoskori + laatikot / Outlet Tukku, penkki / K-rauta

Parvekkeen sisustaminen viihtyisäksi lisätilaksi

Olemme viime aikoina selailleet eri asuntovaihtoehtoja kovasti, sillä kerrostalo asuminen on alkanut tuntua todella ankealta. Tahdon kovasti oman pihan, jossa voisi viettää koko kauniin kesäpäivän. Sinne voisi laittaa kukkia ja kasveja. Siellä lapset voisivat leikkiä pikku altaassaan mielin määrin ja meillä olisi iso terassi, jossa tehdä ruokaa. Eniten kaipaan sitä uloslähtemisen helppoutta, kun voi vaan avata oven ja olet ulkona ilman, että joudut raahaamaan puoli omaisuutta mukana. Tänä kesänä kuitenkaan meillä ei vielä ole omaa pihaa, joten halusimme panostaa parvekkeen viihtyvyyteen ja saatiin ilokseni tehdä se yhteistyössä Vantaalaisen Outlet Tukun kanssa. 


Outlet Tukku sijaitsee Vantaalla, Flamingon viihdekeskuksessa kehä III varrella. Rehellisesti voin sanoa, että en tiedä olenko koskaan törmännyt toiseen sisustusliikkeeseen, joka olisi täynnä yhtä kauniita sisustustuotteita ja -kalusteita.  Erityisesti olen ihastunut tähän Fanni K – tuotemerkkiin, jota löytyy mm. näistä tyynyistä. Outlet Tukusta löydät kaiken piensisustamisesta kauniisiin kalusteisiin edullisin outlet hinnoin. Valikoima vaihtuu todella tiuhaan ja joitain tuotteita saattaa olla vain muutaman kappaleen erä. 


Meidän parveke koki täydellisen muodonmuutoksen, sillä myytiin alkuperäinen musta polyrottinkiryhmä. Puu materiaalina on tällä hetkellä se juttu mistä tykkään sisustamisesta ja osa varmaan huomasi myös postaukseni meidän keittiön muodonmuutoksesta. Polyrottingin tilalla tuli kaunis ja ajaton valkoinen puupenkki, joka löydettiin K-raudasta ja uniikki puupöytä, mikä oli todellinen löytö 20e hintaan Outlet Tukusta. 

Luonnonmateriaalit sisustuksessa 

Luonnonmateriaalit näkyvät tällä hetkellä myös piensisustamisessa. Punoskori juuttiköydellä viherkasvien istutusruukkuna näyttää todella kauniilta. Tämä kori ja valkoiset puiset laatikot ovat myös Outlet Tukusta, josta löytyy myös kattava valikoima erilaisia ratkaisuja kesäkukkia varten. Meidän 4v on saanut istuttaa toiseen laatikkoon kesäkukkia ja toiseen salaattia. Ne ovat hienosti lähtenyt jo kasvamaan, joten jännityksellä odotetaan milloin ensimmäisiä salaatinlehtiä päästään maistelemaan ja puhkeaako toiseen laatikkoon hienoja kukkia jossain vaiheessa.  Neiti on jopa äitiään innokkaampi viherpeukalo, joten hänen hellässä huomassa ei ainakaan kasvit pääse kuihtumaan janoon. 

Alla olevassa kuvakollaasissa pieni kurkitus Vantaan Outlet Tukun myymälään. Siellä kannattaa vierailla ehdottomasti myös paikan päällä, mutta varoituksena voin sanoa, että sieltä ei pysty lähtemään  tyhjin käsin. Videomateriaalia liikkeen sisältä löytyy myös @mmarialove instagram my storien puolelta. Käy myös tykkäämässä Outlet Tukun facebook sivuista tästä, sillä sieltä näät tiedot uutuuksista ensimmäisenä. Sivuilla järjestetään myös tasaisin väliajoin kivoja arvontoja. Hyödynnetäänkö teillä parveketta lisätilana kesäisin? Mitä löytyy teidän parvekkeelta? 

6 kommenttia

 1. Marja kirjoitti:

  Parveke on kesäisin aivan mahtava lisätila. Kyllä meillä paljon hyödynnetään parveketta. Viihtyisän näköistä teidän partsilla 🙂

 2. Nea / In the little cottage kirjoitti:

  Nätti ja freesi parveke, ihania tuotteita! Varsinkin nuo tyynyt. Pakko raahautua tuonne liikkeeseen joskus 😉

 3. Milla / millamainen kirjoitti:

  Tulipas ihanan raikas ja viihtyisä parveke! Tykkään erityisesti tuosta pöydästä ja koriin istutetusta kasvista.

  Meidän parveke on aika kaaos edelleen. Vähän ollaan sitä siivottu, mutta koska se ei ole lasitettu, on esim. siitepölyn poissapitäminen täysi mahdottomuus. Ei olla vielä edes ostettu kukkia sinne! Ja joulukuusenjalka pitäisi viedä varastoon…. 😀 No, kyllä se siitä kesäkuntoon vielä saadaan! Tärkeintä on, et siellä on polskutteluallas pojalle. 🙂

  Outlet Tukku on muuten yksi mun suosikeistani myös. Siellä on kyllä vierailtava joka kerta, kun eksyn Jumboon/Flamingoon!

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos! Se on kyllä ihana paikka kesällä kun ei ole omaa pihaa?

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos! ? Nuo tyynyt on kyllä tosi ihanat. Ne kiinnitti mun huomion heti ekana liikkeessä! ?

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo se allas on kyllä pääasia. ? Niin kiva juttu lapsille kuumalla päivällä

  Onneksi tässä on vielä kesää jäljellä ainakin toivottavasti, niin kerkee laittaa vielä parveketta. ? Nyt tulikin niin kylmä sää ettei ees sinne viitti mennä ?

  Outlet Tukku on kyllä niin kiva ja monipuolinen liike. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *