Hae
Love Beyond Words

LASTENJUHLAT – Mörkö smoothie

Vihersmoothie on terveellinen ja hyvä vaihtoehto esimerkiksi aamupalaksi. Näin kuumalla ei itsekään tee mieli mitään raskasta, joten smoothie on todella raikas vaihtoehto. Pakko myöntää, että en ole tehnyt vihersmoothieta ennen, kun pari viikkoa sitten maistoin sellaista kaverin tekemänä. Yllätyin suuresti, että sehän on ihan super hyvää. Minulla on ollu joku outo kammo vihersmoothieta kohtaan, sillä se näyttää juuri sellaiselta ettei se voi maistua hyvälle. Vihersmoothie oli myös Patrikin mieleen, joka halusi oikein lisä annoksen. Tämä on hauska idea myös lasten- tai kesäjuhliin. Lastenjuhlissa tätä voi markkinoida hauskasti mörkö smoothiena.

Mörkö vihersmoothie

reilu kourallinen baby-pinaattia
1 banaani
1 prk ananasta
loraus sitruunamehua
2 dl kauramaitoa

Kuori banaani pese baby-pinaatit. Laita kaikki ainekset blenderiin ja sekoita, kunnes smoothie on tasaisen vihreää. Herkuttele!

Lisää ideoita lastenjuhliin löydät täältä.

Lue myös: resepti mango-banaani-kookos raakakakkuun 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *