Hae
Love Beyond Words

”I want to play a game”

Kuva: Milla- Millamainen 

Kuinka moni muistaa nuo legendaariset lauseet Saw – elokuvista? Itse ainakin tunnustan, että olin joka elokuvan kohdalla pissat housussa heti kuultuani nuo lauseet. Mä oon aika herkkis ja se on todettava, että kauhuleffat ei oo vaan mun juttu. 😀 Viime viikonloppuna uhmattiin kuitenkin pelkoja ja suunnattiin Kaksplussan blogiverkoston tyttöjen kanssa Game Over – pakohuoneeseen, joka on saanut vaikutteita juuri tästä kyseisestä leffasta.
GAME OVER Escape Rooms on kesällä 2017 avattu korkeatasoinen kuuden huonepakopelin kokonaisuus Helsingin Vallilassa. Jokainen pakohuone sisältää eri teeman ja pelejä pystyy pelaamaan mm. Saw- elokuvan tunnelmissa MANIAC-huoneessa, jossa heräät sidottuna pimeästä huoneesta ja ainoa asia mitä kuulet ” haluan pelata pelin”.  Tämän jälkeen on vain itsestä kiinni kuinka pitkälle olet valmis menemään ja selviydytkö Jigsawin sairaista peleistä?  Kello käy…
Me valittiin huoneeksi Ilopiikki blogin Jennin, Nyt Heti blogin Marian, Eat Hoop Love  Jerinan ja Sängyn alla Petran kanssa LAPIN LUMILINNA. Linnassa päästiin selvittämään muinaisten ritareiden arvoitusta. Tämä oli huoneista ehkä se vähiten pelottava. Olen aikaisemmin käynyt pelaamassa yhtä pakopeliä, joka oli ehkä enemmän tunnelmaltaan aidompi, sillä siellä käytettiin myös live näyttelijöitä ja enemmän dramaattisia tehosteita sekä musiikkia. Iso plussa lähtee kuitenkin todella tyylikkäille huoneille, jossa hyppää täysin toiseen maailmaan. 
Kuva: Milla – Millamainen

Loppuilta menikin sitten rennosti Game Overin kokoustiloissa. Tämä onkin kiva paikka viettää esimerkiksi firman juhlia tai vaikka polttareita, sillä tilan saa käyttöön myöhäiseen iltaan asti. Yksityistilaisuuksissa myös omien ruokien ja juomien nauttiminen on sallittua. Ohjelmassa meillä oli suht uuden lastenvaatemerkin POP&Co vaatemalliston esittely. Heillä on mallistossa ihanan värikkäitä ja raikkaita vaatteita tytöille ja syksyllä on tulossa myös poikien mallistoa. Päästiin tutustumaan myös lähemmin Fiini Naturallyn luonnonkosmetiikka tuotteisiin. Erityisesti minua kiinnostaa testata tuota pyykkietikkaa, joka tuntuu olevan tällä hetkellä aika hittituote. Lopuksi oli vielä pari arvontaa, jossa pääpalkintona oli Aarni Woodin puinen rannekello. Aarni  kehittää ja suunnittelee kestäviä ja luonnollisia design-tuotteita. Useissa tuotteissa käytetään kotimaista puumateriaalia, kuten visakoivua, tammea, saarnia, jalavaa sekä tervaleppää. 
Kuva: Inka – Lapsen askelin 
Kuva: Inka – Lapsen askelin

Tuo kuvassa näkyvä ihanan pinkki UFO-booli oli muuten todella hyvää! Saatiimpa sitä pullo myös goodiebagin mukana, joten se menee testiin myös seuraavissa omissa juhlissa. Oli kyllä oikein hauska ilta ja tälläisessa porukassa ei ainakaan hiljaisia hetkiä tule. Ilta päättyi vielä viimeisten juhlien osalta pahamaiseen karaokepaikkaan, josta ei taidakaan olla juurikaan kuvamateriaalia. Voin kuitenkin paljastaa, että kukaan ei tainnut loppujen lopuksi kivuta lavalle, mutta tanssittua tuli senkin edestä. Tanssiminen onkin aivan ihanaa terapiaa kotiarjen vastapainoksi.

Kuva: Inka – Lapsen askelin

Kiitos upeat naiset, jotka järjestivät tämän tapahtuman meille!

Mama Lina – Liina 
JaninaCharlotta – Janina 
Laurajohanna – Laura 
Kaunis karuselli – Tanja

Suuret kiitokset myös kaikille yhteistyökumppaneille!
Sain  ilokseni myös jakaa pari alennuskoodia teille lukijoille.

SLURP kahvielämyksiä pääset kokeilemaan 5 euron alennuksella koodilla ”discover”. Tuoretta pienpaahtimokahvia pääset tilaamaan suoraan postilaatikkoon tästä

Luin Living tarjoaa koodilla ”KAKSPLUS” alennusta -20%. Koodi on voimassa tämän kuun loppuun asti.  Luin Livingiltä löytyy mm. ihanan pehmoisia juttuja kylpy- ja makuuhuoneeseen. AARNI WOOD AVAIN BANGERHEAD | BLUE HOUSE | BOLERO-DRINKS | CLOETTA | ELLAS KITCHEN FIINI NATURALLY | FOR MINIS AND MOMMIES ESCAPE GAME OVER | HOUSE OF ORGANIC | HYVINVOINNIN TAVARATALO | LINKOSUO | LUIN LIVING | LUSH | MARTINEX | MAXIKARKKI | MIRABEAU WINE | NOKIAN PANIMO | POP&CO | PUHDAS + | RAIKASTAMO | SLURP COFFEE | THE UFO SHOT | VIMMA COMPANY | YOUR HUMBLE | YO ZEN |

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *