Hae
Love Beyond Words

Huh hellettä – Espoon Oittaan uimaranta

Voiko enää saat tästä parantua? Ja ei, minä en ainakaan sorru valittamaan näistä keleistä, sillä onhan tää nyt niin siistii, että Suomessa voi oikeasti nauttia päivä toisensa jälkeen auringosta. Tänään fiilistelin viimeksi sitä, että onko parampaa tapaa  päättää viimeinen äitiysloma kuin mieletön kesä, jolloin voidaan lasten kanssa nauttia tästä auringosta ihan täysillä. Ja sitä me ollaan tänä kesänä tehty, jos vaan sää on suosinut niin ollaan retkeilty ja nähty vaikka millä mitalla uusia kivoja paikkoja. Tämän kesän ainoa missio on tarjota näille kahdelle kesä täynnä kokemuksia.
Me ollaan nyt muutamaan otteeseen vierailtu Helsingin puolella, jossa leikkipuisto toiminta on pikkaisen paremmalla mallilla. Löytyy ohjelmaa, eläimiä, kodikkaita puistoja (jossa myös sisätilat), vilpoisia kahluualtaita lapsille sekä ILMAINEN puistolounas lapsille! Kuulin tästä ensimmäisen kerran viime vuonna ja voitte käydä kurkkimassa meidän päivästä Linnunradan leikkipuistossa tästä. Sieltä löytyy nuo kaikki edellä mainitut asiat ja tänään vietettiin siellä myös oikein ihana kesäpäivä kavereiden kanssa. Parasta on kyllä nähdä lasten ilo, kun ne pääsevät riemuitsemaan asioista toisten lasten seurassa. 
Tässä postauksessa ajattelin myös vinkata Oittaan  uimarannasta Espoon puolella, jossa ollaan käyty nyt pari kertaa tänä kesänä. Se mikä tekee tästä erityisen paikan, on se että se sijaitsee kauniilla alueella ja ihan vierestä löytyy myös Oittaan kartano. Uimarannalta löytyy myös Angry Birds puisto, jossa on paljon kivoja elementtejä. Liltsun lemppari oli ehdottomasti hissi, jonka kyytiin hypättiin ylhäältä ja se meni itekseen alas. Tätä neiti jaksoi toistaa parisen kymmentä kertaa, kunnes tylsät vanhemmat kyllästyi leikkiin ja oli aika jatkaa matkaa. 

Enimmittä puheitta aion minäkin nyt ottaa loppu kesän rennosti ja elämäni ensimmäistä kertaa myös himmata blogin kanssa. Elkää siis ihmetelkö jos täällä suunnassa on hiljaisempaa.  Meidän touhuja pääsee seuraamaan instagramin puolella täältä, josta toivottavasti löytyy jatkossakin aurinkoisten kesäpäivien puuhasteluja. Blogin pariin palailen ennemmin tai myöhemmin. Nautinnollista heinäkuun jatkoa kaikille ja nyt vaan sit nautitaan täysillä tästä Suomen kesästä! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *