Hae
Love Beyond Words

Koko perheen ilmaistapahtuma – Lasten Festarit

* Sisältää kaupallisia linkkejä

Tänään suunnattiin heti aamusta Helsinkiin ja Hesperian puistoon, jossa järjestettiin koko perheen ilmaistapahtuma – Lasten Festarit. Suuret lastentapahtumat eivät varmasti sovi ihan kaikille heikkohermoisille, joten olin yllättänyt kun jopa minun mieheni oli innoissaan heti ideasta lähteä tapahtumaan (siis hän kuuluu kategoriaan, jota ei saisi ikipäivänä enää toista kertaa lapsimessuille sen ainoon kerran jälkeen, kun on sinne erehtynyt).  Lasten Festarit on iso ilmaistapahtuma, jossa tänä vuonna esiintyjinä oli mm. Kengurumeininki, Mimi ja Kuku sekä Ruffle Armyn jättisaippuakuplashow. Koko alue sisälsi jopa 50 eri aktiviteettipistettä lapsille aina pomppulinnoista oikeisiin poneihin ja näihin suloisiin keppihevosiin. Jälkikäteen huomasin myös, että paikalla olisi ollut myös mm. lampaita, koiria ja papukaijoja. Paljon jäi siis nähtävää, vaikka vietettiin alueen lähettyvillä yli 4h! 

Täytyy myöntää, että porukkaa oli paljon! Mutta se ei haitannut, sillä tunnelma oli tosi kiva. Tosin mitään itse esityksiä ei keretty katsomaan kovin läheltä, sillä nopeasti porukka valtasi lavan edustan. Myös Ruffle Armyn jättisaippuakuplashow jäi meiltä näkemättä, mutta saatiin vihdoin neidille tytöiltä hänen kauan himoitsemansa glitter-tatuointi, jonka pitäisi kestää muutamia päiviä. Tämä on aika hauska ohjelmanumero vinkki esimerkiksi lasten synttäreille tai polttareihin, sillä glittertatuointineidot tulevat paikan päälle näissä näyttävissä asuissa. 
Toinen mielenkiintoinen näytteilleasettaja oli myös jo aikaisemmin vilkuilemani *Slipstop, joka valmistaa tossuja, jotka soveltuvat käytettäväksi päiväkotiin, uimahalliin, sisäleikkipuistoon tai rannalla kuumalle hiekalle. Meille tossujen hankkiminen tuli ajankohtaiseksi nyt, kun alettiin miettimään taaperon päiväkoti varusteita ja huomasin käydessäni kylpylässä, että hänellä täytyy olla vielä ehdottomasti sellaisessa paikassa tossut jalassa, sillä muuten hän liukastuu aika nopeasti. Slipstopit on siis täydellinen valinta, sillä ne sopivat ihan mihin tahansa paikkaan. Slipstoppeja saa todella useassa kuosissa ja värissä ja niitä myydään myös aikuisten koossa. 
Testailtiin myös ahkerasti Leikkien verkkokaupan myymää taikamassaa, joka oli ihan mielettömän terapeuttista hypistellä. Taikamassa on ollut neidin toiveena jo pitkään, joten tämä toive täytyy toteuttaa viimeistään synttäreillä. Lisäksi neiti innoistui TiP-askartelusta. TiPit on valmistettu perunatärkkelyksestä, joten se on turvallinen lapsille ja sen pelkkä kostuttaminen riittää liimaamaan tuotteet toisiinsa ja muihin materiaaleihin. Sitä voi myös käyttää maalaamiseen. TiPpejä myy Sirkulta -niminen yritys. Myös Hoivanet oli paikalle tarjoamassa käteviä nimitarroja, ettei vaan kukaan pieni joutuisi eroon vanhemmistaan. Tein alkukesästä postauksen Hoivanetistä ja heidän tarjoamistaan monipuolisista lastenhoitopalveluistaan ja sen pääset lukemaan tästä
 Festarit ylittivät kyllä odotukset sen monipuolisuudellaan, vaikka porukkaa oli paljon, niin kerettiin kierrellä monessa pisteessä, kun saavuttiin paikalle heti festareiden alussa. Klo 12 jälkeen nimittäin jo pelkkä jono pomppulinnaan ja poniratsastukseen sai hien nousemaan pintaan. Mahtavaa, että tällaisia ilmaistapahtumia järjestetään  ja tullaan varmasti käymään vastaavassa tapahtumassa ensi vuonna mikäli sellainen taas järjestetään. Ja kyllä tuo mieskin varmasti lähtisi tänne myös toistamiseen mukaan 😉
*Slipstop tossut saatu näkyvyyttä vastaan

2 kommenttia

  1. Klara kirjoitti:

    Me ostettiin just slipstopit tytöille päikkyyn ja on ihan superit!

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Joo, vaikuttaa kyllä niin käteville, kun ne käy niin moneen paikkaan ja on varmasti mukavat jalassa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *