Hae
Love Beyond Words

Pakoon arkea musiikin voimalla

* Kaupallinen yhteistyö – Sudio
Tiedättekö mikä minua ahdistaa eniten lapsiperhearjessa? Se on nimittäin jatkuva meteli. Jonkinlaista vaatimusta kaikuu korviin sekunnin välein ja se johtuu yleensä lasten tarpeista tai sitten vaan yleisestä tyytymättömyydestä, jolloin äänen voimakkuus nousee nopeasti tajunnanräjäyttäväksi. Meillä molemmilla, miehellä ja minulla, on ollut pitkään haaveissa kunnon kuulokkeet, sillä musiikki antaa mahdollisuuden päästä pakoon arkea. Sen avulla pääsee uppoutumaan helposti ja nopeasti toiseen maailmaan, jolloin voit uneksia olevasi vaikka siellä etelän lomamatkalla kaveriporukalla. Kuulokkeet voi helposti laittaa päähän vaikka illalla, kun olet saanut lapset nukutettua. Tarvitset vain viinilasin käteen ja kuulokkeista kuuluvaan jonkun tosi kovan hitin nuoruudesta ja wolaa rentoutumishetki on taattu. 


Saatiin testiin Sudiolta nämä langattomat Regent – langattomat kuulokkeet, joiden soittoaika on yli 24h. Regent tarjoaa maailmanluokan äänenlaadun ja erottelukyvyn. 


Ja näin kotiäitinä kiinnitin huomiota myös  pikalataus mahdollisuuteen, sillä yllättävän usein vastassa on se tilanne ettei elektroniikka välinettä ole muistanut laittaa latautumaan silloin kun olisi pitänyt. Saatiin mukaan myös vaihdettavat  Black Marble design capsit, jolla saa kivasti muutettua kuulokkeiden ilmettä. Sudiolta löytyy ajattomia kuulokkeita jokaiseen makuun  ja ne sopivat yhtä hyvin juhliin kuin rentoon päivään kotona. Muutamia yksityiskohtia kuulokkeista: 

Malli: Langaton, Bluetooth-versio 4.1

Akun latausaika: 10 minuuttia (pika) ja 120 minuuttia (täysi)

Paino: 177 grammaa

Kantavuus: 10 metriä

Akunkesto: yli 24 tuntia aktiivisessa käytössä ja 20 päivää valmiustilassa

Ulkonäkö: Kaunis matta, kiilloitetuilla metallisilla yksityiskohdilla. Kuulokkeet voi taittaa kätevästi, joten ne menevät todella pieneen tilaan. Kuulokkeisiin myydään myös vaihdettavia kuulokekuoria. 

Nämä kuulokkeet pääsivät testiin ensimmäistä kertaa, kun lähdin viime viikonloppuna Amsterdamiin. Laitoin kuulokkeet korville, kun astelin ovesta ulos ja hyppäsin musiikin vietäväksi. Kuulokkeet todella veivät minut toiseen maailmaan, sillä epähuomiossa hyppäsin siihen ainoaan bussiin, joka EI mene pysäkiltä lentoasemalle, vaan ajauduin useamman kilometrin väärään suuntaan ennen kuin edes huomasin tilanteen. Onneksi minulla oli hyvää onnea matkassa, sillä bussin päätepysäkki oli junaradan vieressä ja kuin sattumalta seuraava juna lentoasemalle tuli heti. Yhtään pelivaraa ei siis jäänyt, sillä saapuessa lentokentälle oli minulla aikaa selvitä koneeseen enää 50 minuuttia ja matka juna-asemalta lähtöportille ei välttämättä ole aina nopea. Tarina päättyi lopulta hyvin ja selvisimme kaikki ikimuistoiselle reissulle, josta pääset lukemaan lisää kun rullaat vaan edelliseen postaukseen 🙂

Nopea bluetooth yhteys

Voin siis sanoa, että kuulokkeet blokkaavat erittäin hyvin ulkoa tulevan äänen. Paljon plussaa myös langattomuudesta, sillä näitä on helppo kantaa mukana, kun ei tarvitse viritellä johtoja erikseen. Kantavuus on myös todella hyvä, sillä ääni on virheetön vaikka kännykkä olisi toisessa huoneessa.   Kuulokkeet ovat myös helppokäyttöiset  ja puhelimeen yhdistäminen kävi muutamassa sekunnissa. Etukäteen hieman mietin bluetooth yhteyden muodostamista, sillä minulla on ollut suuria ongelmia saada kännykkää yhdistettyä bluetooth kaiuttimeen, mutta näiden kuulokkeiden kanssa sitä ei ollut.

LISÄKSI

Sudio tarjoaa lukijoilleni koko valikoimaa koskevan -15 % alennuksen verkkokauppaan koodilla: mmarialove

Sudion valikoimaan pääset tutustumaan tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *