Hae
Love Beyond Words

#habitare2018

Tänään pääsin viettämään omaa laatuaikaa Habitare- messuille. Tämä olikin ensimmäinen kerta, kun kävin kyseisillä messuilla. Oli ihan mahtavaa päästä hakemaan ispiraatiota sisustukseen, sillä näin syksyn tullen ainakin minuun on purrut iso sisustuskärpänen. Pääsette lukemaan meidän uusista sisustusprojekteista ihan pian, sillä yksi ihana juttu tarttui mukaan Habitaresta. Muuten shoppailu messuilla on onneksi aika hankalaa, sillä mitään isompia juttuja ei jaksa alkaa raahaamaan mukana, mutta ehkä pääpaino messuilla onkin etsiä inspiraatiota ja tehdä niitä ostopäätöksiä vasta myöhemmin.  Messuilla oli nähtävissä kovasti se, että harmaa-musta-valkoisen sisustamisen aika on päättynyt ja värit saavat näkyä. Itsekin kieltämättä palan halusta sisustaa rohkeammin eri väreillä, mutta jotenkin se harmaa on niin turvallinen väri. 
Heti ensimmäiseksi pongasin nämä kauniit värikkäät tapetit, jotka oli yhdistetty rohkeasti värikkäisiin huonekaluihin. Myös pyöreä iso peili on ollut pitkään haaveena, sillä sellainen sopisi loistavasti neidin oman kirjoituspöydän eteen. Samalla se toimisi ”meikkipöytänä”. Myös vihreähuone oli todella kaunis. 

Viherkasvit sisustuksessa on nyt se juttu. Ja itsekin haaveilen jostain isoista kasveista, kunhan ei ole vaaraa siitä, että jokin tuholainen heittelisi mullat pitkin huonetta. Viherkasvit yhdistettyinä luonnon materiaaleihin muussa sisustuksessa toimii todella kivasti. Myös isot maalaukset tuovat näyttävyyttä tilaan. 

Haluan nostaa esille myös muutaman suosikkiliikkeen messuilta. 

Fanni K:lta löytyy kaikkea ihanaa! Heillä on verkkokauppa ja heidän tuotteitaan löytyy myös esimerkiksi Flamingon Outlet Tukusta. Meiltäkin löytyy kotoa muutama upea Fanni K:n tyyny ja pieni sisustusesine. 

Melko uusi tuttavuus oli Day sisustusliike, joka löytyy Helsingin keskustasta. Ihastuin erityisesti isoihin lyhtyihin, poufeihin ja kauniisiin tekstiileihin mm. tyynyissä. 

Messuilta löytyi myös monta entuudestaan tuttua liikettä. Papurinon puisia karttoja olen ihaillut jo pitkään sosiaalisessa mediassa. Ne sopivat joka tilaan ja ovat todella näyttävä sisustuselementti. 
Myös ihana LukLabel oli edustettuna messuilla. Heiltä löytyi uutuutena todella upea ja moni käyttöinen peili. Siinä on pyöreä peili, pieni lokero esimerkiksi avaimille sekä magneettialusta muistilapuille. Todella hyvä ratkaisu esimerkiksi eteiseen. 

Kävitkö sinä tänä vuonna Habitaressa? Mitä pidit messuista? 

2 kommenttia

  1. Milla Sukhimatoilta kirjoitti:

    Vau, onpa paljon erilaista nähtävää, kiva kun on monipuolista – vaikka kyllä ne teemat, kuten viherkasvit, näkyvät myös. Itsehillintä on tuolla varmasti tiukilla!

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Kyllä! Oli todella monipuolisesti nähtävää 🙂 Kyllähän sieltä mukaan lähtis sitä sun tätä, jos oikeen innostus 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *