Hae
Love Beyond Words

ÄITI – OMAN ELÄMÄN SUPER NINJA

Vanhemmuus saa aikaan meissä mitä mielenkiintoisimpia taitoja ja luonteenpiirteitä, mitä et villeimmissäkään unissa kuvitellut omistavasi. Tässä pieni lista omista havannoista viiden vuoden aikana.

SiNULLA ON SUPER KUULO 

Kuulet pienimmänkin vauvan äänen, vaikka hän nukkuisi toisessa huoneessa. Useimmiten kuulet myös harhoja, sillä oikeasti vauva nukkuu täysin tyytyväisenä ja kuvittelet vain omassa päässä kuulevasi vauvan ääntelyä. 

OSAAT TEHDÄ KAiKEN YHDELLÄ KÄDELLÄ

Kun kannat vauvaa 24/7, niin opit mitä ihmeellisimpiä asioita yksikätisenä. Osaat mm. tehdä ruokaa, avata maitopurkin ja imuroida ilman toista kättä. Ei myöskään tuota ongelmia imettää, syödä omaa ruokaa ja tarjoilla samalla yhdelle vaativalle esikoiselle ruokaa. 

OSAAT LiiKKUA SUPER HiLJAA 

Virheistä yleensä oppii ja opit tuntemaan nopeasti mitkä kohdat lattiasta narisee eniten. Et enää toista kertaa tee samaa virhettä uudestaan ja herätä juuri tunnin nukutettamaasi lasta lattian narahtelulla. 

SiNUN Ei TARViTSE NUKKUA JOKA YÖ

Se on ihmeellistä miten päivät vaan jaksaa ilman kunnon yö unia. Lapsettomat ihmiset ovat yleensä kauhuissaan, jos joku yö jää 7h mittaiseksi, mutta äidille 7h yöunet vastaa lottovoittoa. Sellaisista yöunista yleensä saa vain haaveilla. 

SiNULLA ON SUPER NOPEA REAGOiNTiKYKY

Tiedät kaikki vaaranpaikat etukäteen ja kuin ihmeen kaupalla onnistut ottamaan kopin, kun lapsesi hyppää sohvalta tai nappaamaan hänen kädestään pienen barbin kengän pois, kun se on päätymässä hänen suuhunsa.

SAAT KANNETTUA ViiKON RUOKAOSTOKSET 

Niin siis sen lisäksi, että sinulla on yksi pieni lapsi sylissä ja uhmaikäinen lapsi jalassa.

OLET FBi-TASON MANiPULOiJA 

Tiedät lapsesi ilmeestä, kun hän suunnittelee jotain tuhmuuksia. Osaat kiristää, lahjoa ja manipuloida. 

OSAAT NUKKUA MiTÄ iHMEELLiSIMMiSSÄ JOOGA-ASENNOiSSA

Minä en ole ikinä ollut mitenkään erityisen venyvää sorttia, mutta lasten myötä sitä on taipunut mitä ihmeellisimpiin asentoihin, silloin kun ne nukkuivat vieressä. Näissä asennoissa piti myös pysyä hyvin hyvin hiljaa ja liikahtamatta koko yö, ettei vaan vahingossakaan herätä sitä räjähdysherkkää pakettia. 

Löysin tämän hauskan pelin aiheeseen liittyen. Mikä supersankari äiti hahmo sinä olet? 
Minä sain tulokseksi Black Widow 😀

Mukavaa viikon alkua! 🙂 

KÄY MYÖS LUKEMASSA
BAD MOM
PIENTEN LASTEN VANHEMMAT VIHAAVAT ELÄMÄÄNSÄ
NAISEUDEN JA ÄITIYDEN KONFLIKTI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *