PIZZAPANNARI – hyödynnä jämät jääkaapista
Aika useasti jääkaappiin katsoessa tilanne on se, että sieltä löytyy lähinnä vaan valo. Pizzapannari on siitä hyvä, sillä sen pystyy rakentamaan just niistä aineista mitä kaapista sattuu löytämään. Kaiken lisäksi se valmistuu nopeasti ja on todella hyvää! Meillä ainakin tää katosi kokonaan pöydästä, tosin lasten mielestä tää ei ollut niin iso hitti johtuen ehkä homejuustosta. Ens kerralla täytyy siis testata vähän perinteisempää kinkkua ja juustoa täytteenä, joka varmasti maistuu jokaiselle.
Pizzapannari
8 annosta
4 dl maitoa
2 munaa
2 dl vehnäjauhoja
2 rkl öljyä
mustapippuria
100 g meetwurstia (kinkkua/jauhelihaa/kanaa)
1 valkosipulinkynsi
1prk ananasta (paprikaa/tomaattia yms)
100g sinihomejuustoa (jotain muuta juustoa)
Mittaa maito kulhoon ja munat. Sekoita. Lisää vehnäjauhot, öljy ja mustapippuri sekoittaen. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun reunalliseen uunivuokaan.
Hienonna päälle meetwurstia ja valkosipulia. Lisää ananakset ja murustettu sininohomejuusto. Paista 200-asteisessa uunissa noin puoli tuntia.
Tarjoa sellaisenaan tai raikkaan salaatin kanssa.