Hae
Love Beyond Words

Koko maailma seinällä

Kaupallinen yhteistyö: Papurino
Kuka muu tunnustaa, että sisustuskuume iskee aika kovasti aina syksyisin ja pimeän tullen. On niin ihanaa kääriytyä pehmeän viltin sisään ja tunnelmoida kynttilänvalossa. Minusta on jotenkin todella vaikea keksiä jotain uutta seinille, sillä haluan että koti näyttää tyylikkäältä, mutta kuitenkin omannäköiseltä. En siis innostu hirveesti perinteisistä maalauksista tai taulukollaaseista olohuoneen seinillä, vaikka jokin iso ja upea maalaus olisikin hieno katseenvangitsija. Kuitenkin viime syksynä pongasin ensimmäistä kertaa Papurinon ja heidän näyttävät puiset maailmankartat, jotka olivat juuri sellainen sisustuselementti, josta olen haaveillut. 

100% suomalaista käsityötä

Tänä syksynä meidän olohuoneen katseenvangitsijaksi pääsi tämä kaunis koivuvanerista tehty maailmankartta. Kartta on 100% suomalaista käsityötä ja sen pohjana on käytetty Eckertin projektiota, joten maiden mittasuhteet on mahdollisimman oikeat. Palat ovat 4mm paksuja ja karttaa on saatavana mustana sekä koivun sävyisenä. 

Puisen maailmankartan asennus seinään on helppoa ja nopeaa

Alkuun mun mies oli kauhuissaan miten kartan saa asennettua seinälle, niin että maat osuu suunnilleen oikealle kohdalle. Huoli oli onneksi ihan turha, sillä kartan asennus on todella helppoa. Sen mukana tulee paperinen sabluuna, joka teipataan ensiki seinälle. Tämän jälkeen irroitetaan puiset maanosat kehyksistä ja kiinnitetään seinälle (kiinnitysteipitkin löytyy jo valmiiksi kartan takaosasta). Kiinnitykseen meni aikaa ehkä puoli tuntia.

Jos et ole kuullut aiemmin Papurinosta niin olen koonnut tähän seuraavaan pätkään pienen infon heistä:

Papurinon takana on kolme intohimoista muotoilu-alan yrittäjää; Anna, Olli ja Kaarlo. Papurino tarjoaa suomalaista kädentaitoa nykyaikaista tekniikkaa hyödyntäen. Anni, Olli ja Kaarlo suunnittelevat sisustustuotteita laadukkaista luonnonmateriaaleista Hämeen maaseudulla perhe-elämän keskellä. Papurinon oma toimintaprosessi kattaa kaikki vaiheet ideoinnista, suunnittelun kautta testaukseen ja toteutukseen. Yrittäjät ovat ylpeitä siitä, että voivat omalta osaltaan olla osana suomalaisesta muotoiluperinnettä heidän persoonallisilla tuotteilla. Alkuperäinen idea oli laittaa karttaan kiinni kuvia niistä paikoista missä ollaan käyty ja merkitä kohteita mihin tulevaisuudessa halutaan mennä. Tähän tarkoitukseen kartta on kuitenkin ehkä liian pieni, sillä näin kaunista karttaa ei halua peittää millään. 5-vuotias on kuitenkin ollut innoissaan kartasta jo ihan oppimismielessä ja kyselee innoissaan mitä kaikki eri maanosat ovat  ja missä päin maailmaa ollaan jo käyty. Nyt hänelle on ollut mielenkiintoista selittää missä kaukana mummo ja ukki ovat parhaillaan lomalla. Näin ehkä lapsellekin hahmottuu miten iso maailma on. 

Monipuolinen valikoima erilaisia sisustustuotteita

Papurinolta löytyy paljon muutakin sisustustavaraa erilaisten karttojen lisäksi. Valikoimasta löytyy mm. erilaisia julisteita, puisia koruja, lapsille puiset  aakkospalikat tai eläinshakki. Myös tulevaa joulua ajatellen on mm. erilaisia puisia koristeita. Jotain kivaa varmasti löytyisi varmasti vielä täältä Papurinon verkkokaupasta vielä omaan pukinkonttiinkin (johan joulun odotuksen sai aloittaa?).

ALEKOODI

Sain ilokseni tarjota teille 10% alekoodin Papurinon verkkokauppaan. Koodilla maailmankarttamaria saat -10% alennuksen. Alennus on voimassa lokakuun ajan.

Onko teille Papurino tuttu yritys? 🙂

3 kommenttia

 1. Teresa S kirjoitti:

  Kiva idea laittaa kuvia sieltä missä on käyty!

 2. Ida kirjoitti:

  Wau onpas makee! Ihanan erityinen <3
  Teillä on kaunis koti.

 3. Karhusola kirjoitti:

  Tämä onkin uusi tuttavuus. Kauniin näköinen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *