Hae
Love Beyond Words

Lasten synttärit Naurusaaressa

Kaupallinen yhteistyö: Naurusaari

 

Lasten synttärijuhlat aiheuttavat varmasti kaikille vanhemmille pienimuotoista stressiä ihan jo järjestelyiden kannalta. Jo pelkästään ajatus siitä, että noin 10 lasta (+ mahdolliset aikuiset) tulee juhlimaan meidän kolmioon on aika kauhistuttava. Tänä vuonna koin parhaakseni ulkoistaa 5-vuotis synttärit ja sain siihen huikean mahdollisuuden tehdä sen Viihdekeskus Flamingossa sijaitsevassa sisäleikkipuisto Naurusaaressa.

Naurusaari sijaitsee Vantaalla

Naurusaari sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella kehä III tuntumassa Vantaalla. Naurusaaressa pääsee kiipeilemään, pomppimaan, roikkumaan ja tanssimaan sekä ennen kaikkea nauramaan. Kooltaan tämä on Hoploppiin verrattuna kompaktimpi paketti, sillä siellä monen ikäiset lapset pysyvät  hallinnassa samassa tilassa. Isommat voivat viilettää ylhäällä erilaisissa putkissa ja samalla pienemmät taaperot voivat touhuilla maassa vaikka isojen legojen parissa. Itse koin Naurusaaren erittäin hyvänä vaihtoehtona synttärijuhlien sijainniksi, sillä 5-vuotiaat tarvitsevat kuitenkin vielä valvovat silmät peräänsä ja mukana menossa oli myös yksi vähän pienempi juhlija, joka tarvitsi myös oman huomion.

Monipuoliset synttäripaketti vaihtoehdot alkaen 19e/lapsi

Erilaisista syntymäpäiväpaketeista löytää jokainen varmasti mieluisan vaihtoehdon. Kaikkiin paketteihin sisältyy sisäänpääsyt ja herkkuja juhlijoille, synttärihuone koristeineen sekä pienen lahjan  ja vapaapääsyn Flamingo Span vesipuistoon synttärisankarille. Lisäksi on valittavana on jäätelöjuhlat tai pizzapartyt, joissa myös kaikki vieraat saa liput Flamingo Span vesipuistoon.

Stressittömät lasten synttärit – kyllä kiitos

En ole ikinä odottanut näin rennosti mitään lasten juhlia. Tiesin, ettei minun tarvitse miettiä mitään järjestelyjä juhliin liittyen. Tällä kertaa riitti ainoastaan, että saavuttiin paikalla tasan silloin, kun juhlat alkoivat. Ohjelmaa oli 5-vuotiaille täysin riittävästi siinä, että saivat temppuilla pari tuntia sisäleikkipuistossa ja välillä käydä tankkaamassa lisää herkkuja meille varatussa juhlahuoneessa. Jokainen lapsi nautti varmasti päivästä, sillä heidän kasvoillaan oli onnellinen hymy, punaiset posket ja hikipisarat otsalla. Ainuttakaan turhautumista tai riitaa ei juhlavieraiden kesken esiintynyt, joten päivä oli kaikin puolin onnistunut. Ensimmäistä kertaa myös itse sai rentoutua hälinän keskellä, kun ei tarvinnut miettiä kuka siivoaa leikkien jälkeen tiskit ja lelut.

 

Alekoodi Naurusaareen

 

Sain ilokseni jakaa todella kivan alekoodin Naurusaaren synttärijuhla valikoimaan.

Tarjouksen saat käyttöösi, kun juhliisi saapuu vähintään 8 lasta (synttärisankari + 7 vierasta). Tällöin synttärisankarista ei veloiteta mitään (arvo 19-29e). Myös aikuiset veloituksetta.

Synttärit on  varattava loka-marraskuun aikana ja järjestettävä 31.01.2019 mennessä.
Mainitse koodi NAURUSAARIETU varausta tehdessä soittamalla 0207785257 tai täyttämällä varauslomake: http://www.naurusaari.fi/synttarit/
Minkälaisia kokemuksia sinulta löytyy valmiista synttäripaketeista lapsille? 

Lue myös:

3V SYNTTÄRIT
 
TARVITSEEKO 1V ÖVERIT SYNTTÄRIJUHLAT?
 
SOKERIHUMALA NAURUSAARESSA

8 kommenttia

 1. Raisa.V kirjoitti:

  Kiitos! En edes tiennyt, että naurusaaressa voi juhlia synttäreitä. Tää pitää pitää mielessä, kun kaverisynttäriaika koittaa.

 2. Keto-Kati kirjoitti:

  Kivoja kuvia ja hyvin kattavasti kerrottu asiasta! Monelle varmasti tulee yllärinä, että tuolla voi myös juhlia synttäreitä.

 3. Tiia/Lasten tapaan kirjoitti:

  Naurusaari on minulle välimatkan vuoksi tuntematon, mutta muuten ollaan kyllä useampaankin kertaan ulkoistettu lapsen juhlia. Parina vuotena pidettiin kotona ja luoja sitä meteliä, haha! 😀

 4. Unknown kirjoitti:

  Mekin on käyty tuolla, kiva paikka!

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo, siellä on tosi kiva viettää erityisesti pienempien lasten synttärit 🙂

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos! 🙂 Aina tulee ekaksi mieleen hoplopit jos suunnittelee kaverisynttäreiden ulkoistamista, mutta yllättävän monessa paikkaa muuallakin niitä voi juhlia 🙂

 7. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hahah joo varsinkin pienessä kodissa se on aika tuhoisa idea 😀 Eri asia, jos on lääniä missä juosta 😀

 8. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Se on kyllä tosi kiva paikka ja varsinkin, kun Flamingosta/Jumbosta löytyy paljon muutakin 🙂 Menee päivä kivasti eri touhuissa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *