Hae
Love Beyond Words

Kolmen raaka-aineen terveyskeksit

Koskaan ei ole leipominen ollut näin helppoa ja nopeaa. Tarvitset vain kolme raaka-ainetta ja ansaittu herkkuhetki on valmis. Testattiin näitä ekaa kertaa viikonloppuna, kun 5-vuotiaalle neidille pakanomainen tarve leipoa jotain, niinpä googlettelin jotain nopeaa ja yksinkertaista. Enempää viivyttelemättä tässä tulevat ne kolme maagista raaka-ainetta:

 

 

MAAPÄHKINÄVOIKEKSIT

250g maapähkinävoita
1 kananmuna
1dl sokeria
Sekoita ainekset yhteen, muotoile keksit leivinpaparille ja paista 6-8 minuuttia 175 asteessa.
Jos haluat tehdä keksit ilman sokeria, niin että ne sopivat hyvin esimerkiksi vauvoille, niin pongasin myös reseptin Simppeli Sormiruokakeittiön sivuilta, jossa sokeri oli korvattu mm. banaanilla ja kookosöljyllä sekä kaurahiutaleilla.
Mikä parasta, niin maapähkinävoi on terveellistä ja se sisältää paljon hyviä ravintoarvoja. Itse tykkään maapähkinävoin mausta ja sitä täytyykin ehdottomasti alkaa käyttämään enemmän ruuanlaitossa, sillä se sopii erinomaisesti sekä suolaisiin että makeisiin ruokiin. Voit käydä lukemassa lisää maapähkinöiden terveellisyydestä täältä.

Onko sinulla jakaa reseptiä, jossa voisi hyödyntää maapähkinävoita? 

2 kommenttia

  1. Maria Kojola / Nyt Heti kirjoitti:

    Ihanan kuuloinen resepti! 🙂 Maapähkinävoi on hyvää sosekeitossakin, http://nytheti.blogspot.com/2017/05/maapahkinainen-porkkanasosekeitto.html?m=1

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Eli testaamaan vaan ;P Ja kiitos reseptivinkistä! Täytyykin laittaa se testiin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *