Hae
Love Beyond Words

Lasten juhlapukeutuminen (+ alekoodi Lindexille)

Sisältää kaupallisia linkkejä
Jouluun on enää kohta kuukausi! Joko teillä on viritelty kaamosvalot ja maisteltu pipareita ja glögiä? Meillä syksy on mennyt niin vauhdilla, etten ole vielä ehtinyt miettimään koko joulua saati sitten sisustaa kotia jouluisaksi. Seuraavat pari viikonloppua ovat kuitenkin tyhjää täynnä, niin päästään vähän fiilistelemään myös joulua. Yksi jouluun liittyvä juttu on tietenkin vaatteet niin lahjojen kuin jouluaaton pukeutumisen myötä. Omassa lapsuudessa oli ihanaa pukeutua pikku tontuksi ja juoksennella koko päivä tonttulakki päässä. Onkin ihanaa, kun myös Lissu on jo siinä iässä, että hän osaa odottaa joulua. Tonttulakki onkin jo eksynyt hänen päällensä viime aikoina 😀 
Kellään ei varmaan ole jäänyt epäselväksi, että RAKASTAN lasten vaatteita, vaikka harmikseni minulla ei ole ollut oikeasti 4-vuoteen mitään sananvaltaa tuon neidin vaatevalinnoille. Joulun- ja uudenvuoden aikaan sopii ihanasti veluuri-, samettivaatteet ja turkikset. Viime vuonna ihastuin viininpunaiseen väriin, sillä se sopii täydellisesti tytölle ja pojalle, joten niistä saa muodostettua kivat samistelu vaatteet. 
Suurin huolenaihe silloin, kun sain tietää odottavani poikaa oli kuinka kestän sen, että en saa enää ikinä pukea pientä vauvaa niihin ihaniin vaaleanpunaisiin pitsi hörhelöihin. Nykyään kuitenkin tuntuu, että pojalle on vaikka mitä kivaa! Valikoimasta löytyy eri värejä, kuvioita ja monipuolisia perus tyylikkäitä vaatteita. Näissä kollaaseissa on mm. nuo ihanat kettuyksityis kohdat neulepuserossa ja tuo smokkibody on kyllä aika upea tyylitietoisen nuoren miehen valinta. 

ALEKOODI LINDEXILLE

Joululahja ostokset kannattaa aloittaa hyvissä ajoin, joten haluan vinkata Lindexillä olevasta alekoodista, missä saat KOKO OSTOKERRASTA – 11%Alekoodi on 11offonline ja se on voimassa vain tänään 11.11 asti. 

Shoppailemaan Lindexille pääset tästä


* Kaikki kollaaseissa olevat tuotteet ovat Lindexin valikoimasta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *