Hae
Love Beyond Words

DIY: 3D- lumihiutaleet

Nää DIY-postaukset on nyt jäänyt tosi vähälle ja pakko myöntää, että kesän ja syksyn aikana on tullut tosi vähän tehtyä yhtään mitään. Mut tää joulunaika on sellaista, että ideoita ois vaikka kuinka ja harmittaa, kun niitä ei kerkeä toteuttaa samassa tahdissa. Meillä alettiin laittaa vähän joulua kotiin viime viikonloppuna, kun kaivettiin joulukoristelaatikko varaston uumenista ja laitettiin esille ensimmäiset koristeet. Lapset ois toki halunneet jo päästä koristelemaan kuusta, mutta pakko se on malttaa vielä muutama viikko ainakin. Ihanaa kuitenkin miten tää joulun odotus piristää kovasta mieltä ja saatiin nauttia myös auringosta viikonloppuna.

 

 

Tehtiin tänään 3D lumihiutaleita 5-vuotiaan kanssa, kun taapero poti kuumetta ja meillä oli kokonainen kotipäivä. Hieman ehkä tunsin pienen piston sydämessä miten innoissaan erityisesti isompi neiti oli, kun sai ainakin yhden ylimääräisen vapaapäivän. Hän on sellanen isin- ja äidin tyttö, joka nauttii 100% kun saa viettää myös kotona aikaa.

 

Mutta  itse ohje näihin 3D lumihiutaleisiin löytyy täältä Hääräämön blogista, jossa on myös ohje video. Nämä on tosi helppo ja nopea tehdä. Ainoa ero niihin varmaan jokaisen lapsena askartelemiin lumihiutaleisiin on, että tässä sisämmät sakarat taitetaan keskeltä yhteen ja kaksi lumihiutaletta liimataan yhteen. Tämä on hauska ohje myös harjoitella saksien käyttötaitoa, sillä täytyy osata leikata suoraan sekä pienenmpi koloja.
Joko teillä on aloitettu jouluvalmistelut? Ja mitkä on teidän suosikki askartelut lasten kanssa joulun aikaan? 

 

LUE MYÖS:
 
Seitsemän jouluista salaisuuttani
 
Joulukorttikuvat lapsista
 
DIY – valkoiset kävyt

3 kommenttia

  1. Hääräämön Laura kirjoitti:

    Kauniit lumihiutaleet! Kiitos linkityksestä Hääräämöön 🙂

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Kiiitos hyvästä ohje videosta! 🙂 Nämä oli kyllä tosi kivat askarrella 🙂

  3. Hääräämön Laura kirjoitti:

    Ole hyvä 🙂 Minusta on mukava tehdä ohjevideoita, hyvää harjoitusta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *