Hae
Love Beyond Words

Amos Rex

Pakko hehkuttaa vielä täällä bloginkin puolella meidän tyttöjen reissua Helsinkiin. Tavoitteena oli päästä viettämään kahdenkeskistä aikaa tyttöni kanssa ja nähdä Amos Rexissä oleva teamLabin näyttely. Pientä epätoivoa meinasi tulla heti matkaan, sillä jono sinne oli ihan jäätävä. Pakko myöntää, että äiti ei olisi jaksanut jonottaa, mutta 5-vuotias ei suostunut luovuttamaan kerran sinne jonoon asti oltiin tultu. Ei vaikka lipunmyyjä tuli jossain vaiheessa kertomaan, että lipunmyynti on suljettu AINAKIN seuraavat puoli tuntia. Jonotettiin siis ainakin reilu tunti yhteensä pikkuisessa pakkasessa. Juuri sain myös kuulla Klaralta, että jonon ohi pääsee rattailla, joten ois vissiin kannattanut ottaa koko perhe mukaan 😀   

Edullinen sisäänpääsy Amos Rexiin

Amox Rexin näyttely oli kyllä ehdottomasti jonottamisenkin arvoista, joten suosittelen menemään sen katsomaan, mikäli vain Helsingin suunnilla liikut. Näyttely on esillä vielä 6.1.2019 asti ja se sijaitsee Helsingin keskustassa Lasipalatsissa. Alle 18-vuotiaat pääsee ilmaiseksi ja myös me muut nuoret alle 30v- päästään huokeaan 5e hintaan. 

Mahdollisuus luoda omaa taidetta seinälle

teamLabin näyttely on digitaalinen installaatio, joihin katsoja pääsee astumaan sisään. teamLab vaalii vuorovaikutusta ja yhdessä luomista, jolloin katsojat pääsevät myös itse luomaan taidetta seinille piirrosten muodossa. Tämä oli jännää niin lapsille kuin aikuisille, kun omat piirrokset heräsivät eloon näyttelyn seinillä ja liikkuivat ympäriinsä. Katsojilla on mahdollista antautua luovuuden, leikin, tutkimuksen, kauneuden, elämän ja liikkeen kokemuksille. Näyttelyssä on paljon liikkuvia kuvia, valotehosteita ja ääniä. 

@mmarialove instagramin kohokohdissa on upeaa video kuvaa Amos Rexin näyttelystä.

Joko sinä olet käynyt katsomassa teamLabin näyttelyn? Meinaatko mennä?
Lähde: www.amosrex.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *