Hae
Love Beyond Words

RED Chocolate – suklaa, jota on lupa nauttia!

* Kaupallinen yhteistyö: ADEGA &  RED Chocolate
Saatiin RED Chocolatelta testiin suklaita ja valmistin siitä viikonlopuksi meille suklaa-appelsiinitiramisua.  Ihastuin Red Chocolaten punaisiin pakkauksiin ja timantin muotoisiin suklaisiin tämän syksyn I Love Me -messuilla, sillä ne olivat todella suussasulavan hyviä. Mun sisko voi todistaa, sillä se kahmi suklaita suuhunsa oikein urakalla 😀 Suklaat ovat suussa sulavan maun lisäksi myös ensimmäinen suklaa maailmalla, jossa on 45% vähemmän kaloreita normaaliin suklaaseen verrattuna. 

Yksi pala tummaa suklaata sisältää vain 17 kcal, 

eli saman verran kuin yksi omenapala.

Ei lisättyä sokeria 

RED Chocolaten ovat luoneet yhdessa ranskan ja sveitsin parhaat suklaamestarit. Se on uuden sukupolven menestykäs suklaa, johon ei ole lisätty sokeria, vaan se sisältää ainoastaan kaakaon luonnollista sokeria. Kaakaopavut ovat keretty Norsunluurannikolta. Suklaatehdas on huippuautomatisoitu ja tuotantoprosessi perustuu eettisiin periaatteisiin. Näitä suklaita on siis todellakin lupa nauttia, ei siis enää salaisia paheita 😉 
Tässä mainitsemani resepti suklaa-appelsiinitiramisuun, jonka pongasin Yhteishyvän sivuilta. Tämä oli muuten super nopea valmistaa ja toimii varmasti todella hyvin joulupöydässä. Suklaa ja appelsiini on herkullinen yhdistelmä. 

SUKLAA-APPELSIINITIRAMISU

Ainekset (4kpl)

150 g savoiardi- keksejä (tai suklaacookies keksejä)
1 dl kylmää, vahvaa kahvia
(2 rkl mantelilikööriä) 
2 rkl sokeria
250 g mascarponea
1dl kermaa
1 kpl appelsiinin raastettu kuori
5 rkl puristettua appelsiinimehua

Koristeeksi ja väliin

2 rkl kaakaojauhetta
50 g Red Chocolate Tumma suklaa, appelsiini-manteli

VALMISTUS

Murskaa keksit ja jaa ne tarjoiluastioihin. Sekoita kahvi,  (likööri) ja sokeri niin, että sokeri liukenee. Jaa liemi keksien päälle. Vaahdota kulhossa mascarpone, kerma, appelsiinin kuori ja -mehu. Annostele keksien päälle. Peitä kelmulla ja siirrä viileään noin tunniksi vetäytymään. Siivilöi ennen tarjoilua päälle kaakaojauhetta ja lisää Red Chocolate suklaarouhetta pinnalle.

Red Chocolaten maahantuojana toimii Suomessa Adega, jonka verkkosivuilta pääsee tilamaan suklaita. Verkkokaupan lisäksi suklaita löytyy joistakin citymarketeista.
Oletko jo maistanut RED Chocolaten suklaata? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *