Hae
Love Beyond Words

High Heels tunnilta Naimaan!

Kaupallinen yhteistyö: #KPPIKKUJOULUT
Tää postaus tulee niin myöhässä, sillä nää juhlat juhlittiin jo tasan kuukausi sitten. Hurja miten aika menee, tosin musta tuntuu että näistä kekkereistä on jo ikuisuus joulu- ja uusvuosi hulinoitten jäljiltä. Mutta voi että miten rentouttavaa se on aina päästä viettämään aikaa aikuisesten seurassa ja puhumattakaan siitä, että saa höpistä blogijuttuja koko ajan. Omassa kaveripiirissä ei ole juuri blogimuijia (joka on toisaalta aika jees). Vielä piristävämpää on päästä juhlimaan ihan toiseen kaupunkiin, jotenkin sitä on ihan eri mielentilassa silloin, kun tietää että nyt ollaan kaukana ja kotiin ei tarvitse mennä yöksi ja aamulla ei kukaan huhuile korvan juuressa. 
Kuva: Klara- Nutturalla
Me vietettiin Kaksplussan blogiverkoston pikkujouluja Tampereella. Saatiin yhteistyönä hotellihuoneet Omena-hotellista ja jaoin huoneeni ihanan Nyt Heti blogin Marian kanssa. Omenahotellit tarjosi myös viime pikkujoulujen aikaan meille huoneet, jolloin kirjoitin aiheesta oman postauksen: Täydellinen hotelli ruuhkavuosiin. Omena-hotellit on kyllä helppo ja edullinen vaihtoehto, sillä kirjautuminen sisään käy koodilla ilman jonottamista. Meillä oli viime vuonna 4 henkilön synttäriporukka viettää iltaa Helsingissä ja yhdelle tuli maksettavaa n.25e. Oli kyllä rento ilta kikatella yömyöhään huoneessa neljästään ilman mitään muita ylimääräisiä häiriötekijöitä 😀
Kuva: Nea – In the little cottage
Meidän ilta alkoi Lempäälän Ideaparkista Pirkanmaan Tanssiopiston  High heels tanssitunnilla. Nää on just niitä juttuja mitä ei yksin tulis mentyä ikinä testaamaan, mutta ne on ihan super hauskoja. Tunnin tavoitteena oli löytää se sisäinen upea naisellinen itseni ja oli kyllä niin hauskaa sheikata tunteella tunti, vaikka oon ihan surkea tanssija ainakin noin alkuillasta 😀 Pikkuyön tunteina kyllä kummasti löytyy ne parhaimmat moovit… 
Kuva: Susanna – Colour Outside the Lines
Tanssitunnilta ilta jatku Ideaparkin tiloissa olevaan kokoustilaan. Kokoustilassa olisi mahtunut pitämään isommankin porukan tilaisuuden, mutta järjestäjät olivat laittaneet meille pienen kotoisan tilan takaosaan. Oli kuin ennen vanhaan jossain illanistujaisissa, kun tarjolla oli subeja, sipsejä ja kaljaa, eli just rentoa yhdessä olemista. 
Tämän jälkeen ilta jatkui osalla Tampereen kuumimpaan yökerhoon Naimaan. Me tosin suunnattiin kaimani Marian kanssa hotellin pehmeisiin lakanoihin, sillä itseäni verotti vielä samalla viikolla olleet firman pikkujoulut. Kerrankin hyvä päätös, sillä oli upea herätä seuraavaan aamuun virkeänä. Käytiin syömässä hyvä aamupala Omena-hotellin vieressä olevassa Linkosuon Café Siilinkarissa, jossa Omena-hotellin asiakkaat saavat aamupalan tarjoushintaan. 
Kaiken kaikkiaan oli todella mukava ja rentouttava ilta. Kiitos meidän ahkerille järjestäjille, jotka mahdollistavat tämän illan: Neea – Kaksi kaunista, Petra – Sängyn alla ja Julia – Sininen norsu ja samettikarhu. Kiitos myös kaikille yhteistyökumppaneille, jotka on listattuna alla. Goodiebagin sisällöstä vielä sen verran, että se oli just hyvä! Nuo Medisoftin tuotteet tulivat tutuiksi jostain aikaisemmasta Goodiebagista ja siitä lähtien ne ovat olleet meillä käytössä. Ihan parasta rasvaa meidän pikkaisen atooppisen ihon omaavalle pojalle. Mukana oli myös monesti mukana olleen Lushin tuotteita, jotka ovat ekologisia ja todella laadukkaita. Nyt päästään testailemaan mm. vartalonkuorintaa ja soijamaitosaippuaa! 

Pirkanmaan tanssiopisto | Subway Lempäälä Ideapark | Ideapark | Omena-hotellit | Naima | Olvi | Blue House Oy | Medi Soft | Airam | Lush | Namitupa | Dermosil | Luin Living | Ti-Ti Nallen koti | Ballot | Life | Juhlahumua

2 kommenttia

  1. petra kirjoitti:

    Oli kiva nähdä taas pitkästä aikaa ☺️

    http://starbox.fi/sangynalla

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Niin oli! 🙂 Nyt onkin porukka lähtenyt aika paljon pois, joten saa nähdä tuleeko enää tällaisia tapahtumia ja millä kokoonpanolla :/ Päivitimpä muuten uuden blogikodin osoitteen myös postaukseen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *