Hae
Love Beyond Words

Mitä lahjaksi 2-vuotiaalle?

Ollaan just ja just selvitty joulusta ja nyt pitäis pohtia jo lahjatoiveita ens viikolla 2-vuotta täyttävälle pojalle. Koitan saada raapusteltua vielä erikseen postauksen 2-vuotiaan kuulumisista, sillä viimeisin kuulumispostaus taitaa valitettavasti olla jo vuoden takaa, kun herralle tuli kokonainen vuosi täyteen. Miten paljon onkaan siinä ajassa ehtinyt tapahtua, vaikka tuntuu että se oli vasta eilen. Nyt kuitenkin tuo pikkumies puhelee päivät pitkät ja tekee tuhoja yhdessä siskonsa kanssa. 
Kyselin pojalta mitä hän vielä tahtoisi lahjaksi ja vastaus tuli samantien: auton. Minusta on aika jännää miten niin nopeasti hän on omaksunut perinteiset poikien jutut, vaikka sisko on niin tyttömäinen kuin olla ja voi. Ehkä juuri siks hän katsoo paremmaksi olla kiinnostunut täysin eri asioista, ettei joka asiasta tarvitsisi vääntää, sillä jos kerran viikossa poika vahingossa koskee johonkin ihanaan prinsessaan saadaan siitä aikaan sellainen sota, vaikka neiti ei olisi leikkinyt sillä puoleen vuoteen. Tällä viikolla alkoi taas satutanssi ja kysyin Patrikilta haluaako hän myös mennä satutanssiin. Hän vastasi, ”ei  tykkää satutanssista”.  Kysyin mitä hän haluaa sitten tehdä, niin hän vastasi ”leikkiä pallolla”. 😀 Mä niin nään hänet jossain taaperofutiksessa, sillä pallot ovat olleet hänelle koko pienen elämän tärkein juttu. 
Mutta niitä lahjaideoita 2-vuotiaalle. Niitä on niin kiva keksiä joulun jälkeen, kun puolillekaan leluille ei ole keksitty vielä paikkaa 😀 

1. Puky- potkupyörä 2. Haba – Kalastuspeli 3. Plasto – Kuorma-auto 4. Puiset pujoteltavat metsäneläinaiheiset palikat 5. Vaatteet 6. Little Lovely Company – astiasto

Käytännöllinen ja kestävä lahja

Vanhempien toiveena on aina, että lahja on käytännöllinen ja kestävä. Ei mitään turhaa pientä krääsää, joka hukkuu sohvan alle. Vaikka tälläiset aarteet on varmaan jossain iässä todella rakkaita. 
Käytännöllisiä lahjoja on mm. lahjakortit vaateliikkeisiin (niillä on aina käyttöä, sillä vaaterumba on älytön, myös petivaatteet, pyyhkeet, sisävaatteet ja astiastot on hyviä ja kestäviä lahjoja.

Kehittävä lahja

2-vuotiaalle voi jo ostaa jonkin helpon lautapelin. Meillä on saatu paljon mielipahaa siitä, kun kaikki pelit ovat sopivia isommille lapsille, mutta pienempi ei pääse niihin mukaan. Olisi kiva löytää joku yhteinen peli, josta riittää kaikille mielenkiintoa. Poika rakastaa myös kaikkea kasaamista ja tuhoamista, joten rakentelulelut ovat varmasti hitti. Tuollainen kollaasissa oleva pujottelulelu olisi varmasti myös mielenkiintoista vaihtelua. 

Hiekkalelut

Kesä tulee! On siis aika suunnata jo tulevaan, joten 2-vuotias varmasti olisi innoissaan isoista rekoista, kaivureista ja muista vempaimista hiekkalaatikoista. Neidin kanssa ollaan tyydytty hiekkakakkuihin, joten tällaisia meillä ei ole vielä hankittu. 

Vauhdin hurmaa potkupyörällä

Voin kuvitella miten haltioissaan tulevana kesänä ollaan, kun vihdoin Patrik pääsee harjoittelemaan myös potkupyöräilyä! Viime kesä seurattiin kateellisena siskon ajelua, kun omat taidot ja pituus ei vielä riittäneet. Ehkä ens kesänä päästään tekemään jo koko perheen kanssa pyöräilyretkiä, niin että kaikilla on menopeli alla 🙂 

Mitä sinä antaisit lahjaksi 2-vuotiaalle? 

Pohdin lahjavinkkejä aikoinaan myös neidille ja niitä pääset lukemaan tästä. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *