Hae
Love Beyond Words

Ruokaboksi tuo arkeen helppoutta

Kaupallinen yhteistyö: Ruokaboksi.fi
Ensimmäistä kertaa päätin minäkin testata palvelua, jossa herkulliset raaka-aineet tuodaan kotiovelle saakka, kun päästiin tekemään tuttavuutta Ruokaboksin herkullisiin resepteihin. Ruokaboksilta löytyy kolme erilaista vaihtoehtoa boksin sisällölle:
muksuboksi, josta löytyy pikkukokkien terveellisiä suosikkiruokia.
vegeboksi, josta löydät monipuoliset kasvisruokareseptit maustettuna mauilla, jotka tulevat ympäri maailmaa.
perinteinen ruokaboksi, joka sisältää uusia reseptejä jokaiseen makuun. 
Me haluttiin päästä testaamaan muksuboksia, joka sisältää nopeita ja maukkaita kotiruokia, jotka toivon mukaan maistuisi myös lapsille.

 

Mitä hyötyä Ruokaboksista on?

Pakko myöntää, että olen itse hieman epäileväinen onko Ruokaboksi kuinka hyödyllinen lisä arkeen, sillä kaupungissa asuessa kaupat on muutaman minuutin päässä. Täytyy myöntää, että lapsiperheessä Ruokaboksi todellakin on sitä arjen luksusta, koska ei tarvitse miettiä kiireen keskellä seuraavan viikon kauppalistaa.

1. Ruokaboksin avaaminen on ihan super jännittävää niin aikuisesta kuin lapsesta

On ihana kaivaa eri raaka-aineet boksista ja tutkailla viikon reseptejä. Lapset nyt rakastaa kaikkea mihin liittyy paketti ja avaaminen, joten Ruokaboksin kotiintoimitus on varmasti monen lapsen kohokohta aina maanantaisin.

2. Reseptejä ei tarvitse itse suunnitella

Minua turhauttaa paljon kokkailla aina samoja reseptejä, mutta en vaan saa aikaseksi alkaa miettimään uusia mielenkiintoisia reseptejä mistä myös lapsetkin innostuisivat. Puhumattakaan siitä, että niiden valmistaminen saa kestää max 30 minuuttia. Muksuboksin reseptit ovatkin todella nopeita valmistaa ja niiden valmistusaika vaihteli 20-40 minuutin välillä. Mieleen jäi näiltä kahdelta viikolta erityisesti pastaruuat, joita ehkä tulee itse valmistuttua yllättävän harvoin, vaikka ne olisivatkin nopeita tehdä. Kannattaa siis laittaa testiin tomaattinen-tonnikalapasta ja värikäs-kanawokki. Kaikki ruokaboksin reseptit löytyvät täältä, joten sieltä kannattaa etsiä inspiraatiota ens viikon ruokalistaan, vaikkei itse boksia tulisikaan kotiin.

4. Kaupassakäynti helpottuu

Vaikket ihan kokonaan voi kaupassakäyntiä jättää välistä, niin se on tuhat kertaa helpompaa kun tarvitsee ostaa vaan ne perus jutut, eli leipä, maito, mehu jne. Eikä alkaa pohtimaan hyllyjen välissä mitähän sitä tekis ruuaksi…

5. Mieskin saattaa innostua ruuanlaitosta

Meillä minä kokkaan ja mies siivoo ja se on ihan super hyvä järjestely. Joskus kuitenkin on kivaa, että vaihdetaan myös vuoroja tän suhteen. Ruokaboksin resepteillä  siis mieskin onnistuu vaativasta kokkausoperaatiosta täysin pistein, sillä ohje löytyy paperiversiona käestä. Ohjeet ovat todella helpot ja mitään ammattitason kokkaustaitoja ei vaadita.

6. Uusia raaka-aineita

Olin yllättynyt miten paljon tuoreita raaka-aineita muksuboksi sisälti. Ruoka maistuu kyllä niin paljon paremmalta, kun se on tehty tuoreista raaka-aineista eikä esimerkiksi yritä oikoa lohikeiton kanssa ja työnnä sinne pakastevihanneksia ja pakastekuutiolohta. Meillä oli testissä tuo muksuboksin lohikeitto ekana ruokana ja siinä kävi niin, ettei äidille jäänyt yhtään sitä, kun lapset ja mies olivat olleet koko päivän kotona lomaillessa ja kerenneet vetää keittoo jo kahteen kertaan ennen kun pääsin töistä 😀
 Ruokaboksista saa myös hauskan majan tai rakennettua hauskan keinun nukelle, sen jälkeen kun se on tyhjennetty 😀 

ALEKOODI

Ruokaboksin sivuilta löytyy voimassa oleva alekoodi, jolla saat ensimmäisestä ruokaboksista -10e koodilla: TUTUSTU10 
Kannattaa käydä hyödyntämässä se täällä Ruokaboksin nettisivuilla! 🙂
Oletteko testanneet ruoka- tai kauppakassi palvelua? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *