Hae
Love Beyond Words

Paras chiapuuro

Täytyy myöntää, että oon ollut ihan super laiska inspiroitumaan tuore- tai chiapuuroista, vaikka ne on super terveellisiä, nopeita ja vaihtoehtoja niihin löytyy vaikka kuinka! Jokin aika sitten kuitenkin rakas ystäväni Niina teki minulle niin huikeen maukasta chiapuuroa, että jäin koukkuun! Tämä on sellainen resepti, mikä on vaan pakko jakaa myös teille. Puuro on koostumukseltaan just ihanan pehmyttä, ihan kuin vanukasta. Puuro on myös ihanan mausteista ja päällä olevat marjat ja hedelmät tuovat siihen raikkautta. Puhumattakaan granaatinomenan siemenistä, jotka pirskahtelevat ihanasti suussa. Laittakaa testiin alla oleva resepti ja kertokaa mitä tykkäsitte! 🙂 

Chiapuuro 

5 dl kaurajuomaa
5 rkl chian siemeniä
1 dl YOSA -vaniljajugurttia
1 prk/pussi omena-kaneli sosetta
0,5 dl  kaurahiutaleita
 vaniljajauhetta
1-2 tl kanelia
1-2tl kardemummaa

Päälle:
granaatinomenan siemeniä
mustikoita
kiiviä
omenaa
raakasuklaata
Sekoita blenderissä kaurajuoma ja chiansiemenet. Lisää joukkoon loput ainekset ja sekoita kauhalla tasaiseksi. Anna tekeytyä jääpaakissa yön yli ja lisää päälle haluamasi marjoja/hedelmiä. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *