Hae
Love Beyond Words

Päivä Tukholmassa -risteily lapsen kanssa

Palkintomatka: Silja Line
Voisi sanoa että bloggaaminen on koko perheen harrastus niin hyvässä kuin pahassa. Yleensä bloggaaminen vie todella monta tuntia viikosta vapaa-aikaa/perheen yhteistä aikaa, mutta toisaalta taas bloggaamisen avulla olen saanut myös upeita yhteisiä kokemuksia perheen kanssa. Jokin aika sitten voitin Kakplussalta parhaan kaupallisen yhteistyö -palkinnon, mikä oli super iso juttu minulle! Palkintona oli tämä upea risteilyelämys Silja Linella. Palkintomatkalle halusin ehdottomasti viedä sen, joka alunperin sai minut perustamaan blogin, sillä alunperin halusin jakaa fiiliksiä vauva-arjesta tuoreena äitinä. Olen siitä kiitollinen, että bloggaaminen on jatkunut suurella intohimolla jo 5.5 vuotta, vaikka tällä hetkellä aika ei enää riitä siihen yhtä suurella panostukella. Mutta itse asiaan ja meidän tyttöjen humputtelulomaan, joka oli aivan ihana!

 

 

DELUXE hytti merinäköalalla 

Tyttöjen lomalle kelpaa vain parasta, joten meille oli varattuna DELUXE hytti merinäköalalla. Hytti vastaa tilaltaan hotellihuonetta, joten perinteistä ahtaanpaikan ahdistusta ei tule näissä hyteissä. Varusteluun kuuluu parivuode, jossa auringon laskusta ja noususta merelle saa nauttia suoraan omalta vuoteelta. Hytin ominaisuuksiin kuuluu myös minibaarin sisältö, joten risteilyn voi aloittaa vaikka kilistelemällä lasit skumppaa. Ehkä paras juttu on kuitenkin hintaan sisältyvä erikoisaamiainen Tavolátassa. Heti ovella tarjoillaan skumppadrinksu (lapselle mehua skumppalasista) ja pöytiin tarjoiltiin kahvia/teetä/kaakaota. Minulle yksi tärkeimmistä jutuista reissussa on ruoka, joten erikoisaamiainen voittaa mennen tulle sen normaalin buffetin (testattiin myös se vertailun vuoksi).  Erikoisaamiainen on tottakai myös mahdollista ostaa erikseen. Tavolátassa tunnelma oli todella rauhallinen ja kiireetön, joten myös lapset viihtyy siellä paremmin kuin kovassa hälinässä. Myös menu oli paljon maukkaampi, sillä sieltä löytyi mm. herkullisia suklaatryffeleitä, macaronseja ja herkullisemmat kylmät tarjottavat.

Silja Serenade on lapsiystävällinen

Silja Serenade yllättää sen monipuolisella tarjonnalla, joka on kuin tehty lapsiperheille. Tämä oli ensimmäinen kerta Tukholma risteilyllä lapsen kanssa, joten olin yllättynyt ensinnäkin siitä miten iso leikkipaikka siellä oli. Leikkipaikalta löytyi mm. kaksi isoa pallomerta, piirrustusalueita, legoja, junaratoja, leikkikeittiö, Spice Ice-jäätelöbaari sekä vanhemmille oma nurkkaus, jossa nauttia vaikka lasin kuohuvaa. Siellä pääsi myös osallistumaan piirrustus- sekä värityskilpailuihin, josta meidän 5-vuotias ansioituneesti voitti palkinnon. Laivassa sijaitsi myös toinen leikkipaikka, jossa oli pomppulinna, ilmakiekko, pöytäjalkapallo ja pingispeli sekä lautapelejä.

Ohjattua toimintaa lapsille 

Laivalla oli myös ohjattua toimintaa lapsille: temppurata ja kasvomaalausta päivällä ja illalla päivä huipentui muumidiscoon. Käytiinpä myös ihastelemassa upeiden Starlight – tanssijoiden tanssishowta ja akrobatiaa. Meidän neiti rakastaa kaikkia esityksiä, joten kaikki ohjelmanumerot oli todella mieluisia juttuja hänelle.

Uudistettu Sunflower Oasis -kylpyläosasto

Ainoa asia mikä jäi testaamatta oli uudistetettu Sunflower Oasis -kylpyläosasto. Tästä linkistä pääset ihastelemaan kylpylämaailmaa. Tää ois ollut kyllä myös todella mieluisa paikka meille poreammeita rakastaville tytöille, mutta jotain odotettavaa täytyy jättää seuraavaankin reissuun, sillä tämä oli kyllä niin kiva kokemus että seuraavan reissun odottaminen alkoi neidillä ennen kuin tämä ehti edes päättyä 😀

Laivamatka lapsen kanssa 

Minkälaista on matkustaminen kahdestaan 5-vuotiaan kanssa? No näin kahden lapsen äitinä voin sanoa, että sitä voi jo sanoa lomaksi. Voitte kuvitella miten mun esikoinen oli haltioissaan, kun hän sain äidin jakamattoman huomion koko viikonlopuksi ja meillä oli ohjelmassa ainoastaan sellaisia juttuja mitä hän halusi tehdä. Ja myös äiti nautti, kun sai keskittyä vain yhteen lapseen kerralla ja kerrankin ei tarvinnut tuntea itseään riittämättömäksi, kun pystyi reagoimaan kaikkeen heti. 5- vuotias on jo niin iso, että hänen kanssaan voi jo käydä hyvin ravintolassa/matkustaa julkisilla/seurata eri ohjelmanumeroita.

Oletko käynyt Tukholman risteilyllä lasten kanssa?

Minkälaiset fiilikset reissusta jäi vai mietitkö vielä uskaltaako lähteä? (todallakin uskallat;))

 
LUE MYÖS:
 
Kokemuksia lapsen kanssa Tallinnan risteilyltä

2 kommenttia

  1. BipolaariFaijanPäiväkirja kirjoitti:

    ihastuttavaa luettavaa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *