Hae
Love Beyond Words

Amerikkalaiset kookospannukakut

Kaupallinen yhteistyö:Ella’s Kitchen

Saatiin lasten kanssa kutsu viime viikolla järjestetyille mammatreffeille, jotka olivat Kaksplussan ja Ella’s Kitchenin järkkäämät. Treffeillä saatiin nauttia pieni hetki laatuaikaa parin huippu bloggaaja kollegan kanssa ja lapset olivat tietysti mukana menossa. Samalla tutustuttiin Ella’s Kitchenin uutuuksiin. Ellasin tuotteet ovat meille jo entuudestaan tuttuja, sillä erimakuiset smoothiet ovat kestoherkku välipalaksi ja retkelle. Näitten lisäksi valikoimaa täydentää kauravälipalapatukat ja pienet naposteltavat maissinaksut.

 

” Ella’s Kitchenin missio on luoda omalta osaltaan maailmasta onnellisempi paikka. Tähän tavoitteeseen päästään huolehtimalla planeetastamme ja ihmisistä ympärillämme. Ella’s Kitchenin tuotteet ovat tehty raaka-aineista, jotka ovat tuotettu vastuullisesti ympäristöä ja eläinten hyvinvointia ajatellen. Luomutuotteet ovat myös terveellisiä lasten vatsoille, ne on helppo ottaa mukaan joka paikkaan ja ne ovat lasten mielestä myös hauskoja. ” 

LähdeElla’s Kitchenin tarina

 

Minun on jo kauan pitänyt tehdä lettuja, joten Ella’silta saatujen tuotteiden avulla sain vihdoin lopullisen kipinän letunpaisto hommaan. Lettujen paistaminen tuntuu aina niin kovin aikaa vievältä projektilta, joten siihen ei ole viime aikoina tullut ryhdyttyä. Päätin viedä tämän idean vielä seuraavalle levelille, sillä otin haasteeksi tehdä amerikkalaisia kookospannereita. Jotain uutta siis! Heitetään heti alkuun resepti siihen, jos joku muukin innostuu samaan projektiin.

Amerikkalaiset kookospannukakut

2,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2,5 dl kookosmaitoa
2 rkl sulatettua kookosöljyä  (vesihauteessa sulatettuna)
1 kananmuna
ripaus suolaa
kookosöljyä paistamiseen
 
Pinnalle:
Ella’s Kitchen sosetta oman maun mukaan
Ella’s Kitchen välipalapatukkaa oman maun mukaan
marjoja
kermavaahtoa
 

Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään kulhossa. Lisää sitten sekaan kookosmaito ja sekoita. Lisää sen jälkeen kananmuna ja kookosöljy ja sekoita jälleen tasaiseksi. Paista pienellä valurautapannulla. Pannukakku on valmis käännettäväksi, kun sen keskiosa alkaa kuplia.

Näistä tuli ihan super hyviä! Ella’s Kitchenin välipalapatukat toivat kivaa tekstuuria annokseen ja amerikkalaisten kookospannukakkujen resepti on todella maukas, jos yhtään tykkää kookoksesta. Tämä resepti sopii myös erinomaisesti lapsille, sillä siinä ei ole yhtään lisättyä sokeria vaan makeus tulee kookoksesta ja hedelmien sekä marjojen luonnollisesta sokerista.

Arkeen saa aina pikkuisen luksusta, kun lisää siihen ripauksen jotain erilaista. Pannarikestit ovat jo itsessään saavat lapset hihkumaan innosta. Pikkuiset pääsevät mielenkiintoiselle makumatkalle kruunaamalla  annokset kermavaahdolla ja herkullisilla syötävillä koristeilla.

” Lapset oppivat rakastamaan ruokaa, kun ruokailuhetkistä tehdään hauskoja. Ella’s Kitchenin tuotteet ovat täynnä eksoottisia makuja, jotka auttavat käyttämään kaikkia aisteja ruokaillessa. Nettisivuilta löytyy paljon vinkkejä, minkä avulla tehdä ruokailuhetkistä hauskoja ja näin ollen kannustaa lapsia kohti terveellistä, elinikäistä elämäntapaa. ”

Lähde: Ella´s Kitchen 


Mitä vinkkejä teillä on siihen, että ruokailu on hauska ja kiva rutiini arjessa? 

5 kommenttia

  1. Kotisivuni kirjoitti:

    Näyttääpäs hyvälle! Pitää kokeilla. kiitos reseptistä.

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Kiitos! Suosittelen testaamaan 🙂

  3. Kotisivut kirjoitti:

    Testattu, kiitos vinkistä 🙂

  4. Anna kirjoitti:

    Ihan resepti. Tätä oli pakko testata 🙂 NAM:)

    https://www.yhdistalaina.com/

    • maria_lovebeyondwords kirjoitti:

      Nämä on kyllä niin herkullisia ja terveellisiä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *