Hae
Love Beyond Words

Uunifetapastaa ja pinaattia

Olettekin ehkä jo törmänneet Liemässä-blogin uunifetapastaan ja jos ette niin, nyt teidän on aika siihen viimeistään tutustua. Tätä voisi kutsua uudeksi avokadopastaksi ja ruuhkavuosissa painivan gourmet-elämyksiä rakastavan äidin luottopastaksi. Pakka kuitenkin myöntää ettei ainakaan ensimmäisellä kerralla tämä noussut muun perheen suosikiksi ja äiti sai syödä koko herkun, mikä oli kelpasi minulle oikein hyvin, sillä yhtään säästelemättä ylisanoja niin tämä on super herkullista ja mikä parasta niin uunifetapasta valmistuu muutamassa minuutissa!

 

 

UUNIFETAPASTA ja PINAATTIA

1:lle nälkäiselle perheelle
250 g pastaa 
200 g fetajuusto
pinaattia
sipulia
1 dl oliiviöljyä
chiliä
1 rasia kirsikkatomaatteja
pippuria
ripaus suolaa

 

Kaada uunivuoan pohjalle hieman oliiviöljyä. Laita feta uunivuokaan kokonaisena. Mausta chilillä, mustapippurilla ja suolalla. Lisää kirsikkatomaatit fetan rinnalle ja  kaada päälle reilusti  oliiviöljyä.
Paista uunin keskiosassa 200-asteessa 15 minuuttia. Nosta lämpö 225-asteeseen ja käännä uuni grillivastukselle. Nosta vuoka uunin ylätasoon ja paista vielä noin 10 minuuttia.
Keitä pasta. Paista pinaatti ja sipulit öljyssä pannulla. Riko uunifetaa hieman ja sekoita kaikki pastan joukkoon. Herkuttele! Huom: jos et halua hifistellä ja menettää hermoja kirsikkatomaatin varsien kanssa, niin ne ihan perus kirsikkatomaatit kelpaavat oikein hyvin.
 
Joko teillä on herkuteltu uunifetapastalla? 
LUE MYÖS 
 
Kolmen raaka-aineen terveyskeksit
Tonnikala quesadillat
Kesäkurpitsa-fetapihvit
 
Seuraa vinkkejä ja elämää INSTAGRAMISSA ja FACEBOOKISSA 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *