Hae
Love Beyond Words

Hellapoliisin juhlatila on moderni ja kodikas

* Kaupallinen yhteistyö: Hellapoliisi
                                        Ravintola Backas 
                                    

 

Kuva / Tenhunen Photo
Kun nainen täyttää 30v, niin se ansaitsee tyyliin sopivat juhlat! 30v on muutenkin kriisin paikka, joten pidin tärkeänä, että juhlat tulee ja ne juhlitaan tyylillä! Me saatiin juhlistaa niitä Hellapoliisin upeissa tiloissa Helsingin Pakilassa, joka sijaitsee Tuusulanväylän varrella hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tämä tila on sopiva niin aikuisten kuin lapsenkin juhliin ja varmasti jokaisen prinsessan unelma. Itse asiassa siellä olikin yhden pienen prinsessan juhlat meneillään, kun kävimme tutustumassa ensimmäisen kerran juhlatilaan. Usealle varmasti Hellapoliisi on tuttu suositusta ruokablogistaan. Itseasiassa minullekin tuli yllätyksenä, että häneltä löytyy myös näin upeat juhlatilat. Samassa rakannuksessa sijaitsee myös Hellapoliisin sisustuskauppa sekä monipuolinen ammattikeittiö, joka sopii mm. yrityskäyttöön ruokakurssien järjestämiseen.
– Se on moderni ja kodikas, voit vaikka löhöillä sohvalla kavereiden kesken ja muistella kuluneita vuosia

– Tilasta löytyy baaritiski, jonka takana voi laittaa drinkkibaarin pystyyn. 

– Löytyypä sieltä myös ihka oikea jukeboxi, jossa voi fiilistellä suomihittejä vuosien varrelta. 

– Ehdoton vetonaula on kuitenkin pinkki biljardipöytä, jonka kruunaa todella upea maalaus 

– Juhlatilan viimeinen huone (mutta ei suinkaan vähäisin) on tyylikäs ja tunnelmallinen huone, jossa voi fiilistellä sähkötakan edessä ja pelailla vaikka rauhassa lautapelejä. 

– ps. sieltä löytyy myös tyyliin sopivat vaaleanpunainen astianpesukone ja vaaleanpunainen jääkaappi. Jopa talouspaperi oli pinkkiä! 

 

 

Käy kurkkaamassa tilan kuvat kokonaisuudessaan Hellapoliisin tila esittelystä Venuu.fi -sivustolta täältä, sillä tila on täynnä upeita yksityiskohtia joita ei pysty ikuistamaan yhteen postaukseen. Esimerkiksi tämä pinkki bilispöytä ei tule kyllä joka paikassa vastaan ja sen täydentää upea Salla Ikosen maalaus taustalla.
Minulla on suuri onni, kun ympärilläni on paljon rakkaita ystäviä ja sukulaisia. Olin super innoissani, kun pääsin järjestämään nämä juhlat yhdessä rakkaan ystäväni kanssa, joka on samalla tärkeä ystävä, mutta myös sukua miehen kautta. Saatiin yhdessä kokoon suuri joukko meille molemmille tärkeitä henkilöitä, joten juhlat olivat todella fiksuakin järjestää yhdessä, sillä todella moni vieras on meille molemmille tärkeä ihminen. Oli myös todella mielenkiintoista yhdistää meidän molempien kavereita, jotka eivät ehkä aiemmin olleet vielä tavanneet.
Kuva / Tenhunen Photo

 

Kuva / Tenhunen Photo
Yksi vieraista oli toki veljeni Juha-Matti, jonka käsialaa on tämä 30v-överisöpö kakku ja suurin osa kaikesta kuvamateriaalista, joten iso kiitos siitä ettei itse tarvinnut hääriä kameran takana. Hänen kuviaan pääsee kurkkimaan mm. instagramin puolelta täältä
Ruuat juhliin tulivat tutun yhteistyökumppanin kautta, eli Ravintola Backakselta. Heidän ruokiin ei varmasti ikinä kyllästy, sillä tilataan heiltä ruokaa myös joka kuukausi suoraan työpaikalle. Vinkkinä siis, että sen lisäksi että Ravintola Backaksessa järjestäisi itse juhlat tai tulisi herkuttelemaan muuten vaan aika ajoin järjestettäville brunssille tai illalliselle, niin sieltä saa myös tilattua ruokaa. Tämän illan herkuttelu menu sisälsi:

villiyrteillä maustettua vihersalaattia sekä sadon tomaatteja ja mozzarellaa
Kartanon caesarsalaattia ja grillattua kanaa 
Lopen palvipeurapiirakkaa.

Vieraat eivät jääneet ainakaan nälkäiseksi ja ruokaa ei myöskään jäänyt kotiin vietäväksi. Se mikä erottaa Ravintola Backaksen ruuan muista on, että ne on oikeasti täyttäviä. Esimerkiksi kanasalaatti on sitä itseään, eikä pelkkää salaatinlehteä. Raaka-aineet ovat myös todella monipuolisia ja itse en ainakaan ollut aiemmin testaillut peurapiirakkaa, joka toimi erittäin hyvin illanistujaisruokana.

Kuva / Tenhunen Photo

 

Kuva / Tenhunen Photo
Kuva / Tenhunen Photo

 

Kuva / Tenhunen Photo

 

Ne keille Ravintola Backas ei ole vielä tuttu, niin se sijaitsee Vantaalla ihan kehä III tuntumassa kauppakeskus Jumbon vieressä. Se on idyllinen kartano maalaismaisemassa keskellä pääkaupunkiseutua, jossa pääsee nauttimaan tänä kesänä mm. Erinin ja Maija Vilkkumaan keikoista samalla nauttien antoisasta buffetista, jossa tarjoillaan mm. hiiligrillillä tehtyjä herkkuja. Käy kurkkaamassa facebookista kyseiset tapahtumat, linkit tapahtumiin löytyy tähtiartistien takaa. 

 

Kuva / Tenhunen Photo
Kuva / Tenhunen Photo
Päästiimpä myös ensimmäistä kertaa miehen kanssa yhdessä juhlimaan sitten vuoden 2015. Tosin perinteisesti nää juhlat menee niin, että naiset höpisee omia keskenään ja miehet keskittyy pelailuun. Ja nyt heillä olikin pähee miljöö, kun he pääsivät pelaamaan pinkillä bilispöydällä!
Super paljon kiitoksia kaikille vieraille, jotka pääsivät mukaan. Meitä olikin n. 30 henkilöä, mikä on oikein sopiva määrä tämän kokoiseen tilaan. Erityis kiitokset myös Hellapoliisille ja Ravintola Backakselle, jotka tekivät näistä juhlista ainutlaatuiset. Onko sinulle Hellapoliisin juhlatila tuttu?

 

VINKKI: Ota Hellapoliisi seurantaan instagramissa ja facebookissa, sillä Kati Hellapoliisin takana päivittää omia sosiaalisen median kanaviaan todella aktiivisesti. 

Tykkää myös Ravintola Backaksen sivuista facebookissa ja seuraa instagramissa, niin pysyt mukana vuoden tulevista tapahtumista.

7 kommenttia

 1. Minna M kirjoitti:

  Onpa teillä ollut kivankuuloiset ja -näköiset juhlat! Somessa olen törmännyt Hellapoliisin juhlatilaan, mutta en ole koskaan siellä käynyt.

  Onnittelut 30-vuotiaalle! <3

 2. Meikkiholisti kirjoitti:

  Ihania herkkuja, alkoi tehdä mieli caesar salaattia :D. Ja on kyllä kivan oloinen juhlapaikkakin! Itsellä on kanssa 30 tulossa mittariin parin viikon päästä.

 3. isivuosi kirjoitti:

  Onpa ollut näyttävät juhlat! Ikäkriisejä ei kannata harmikseen ottaa, uskon vieläkin iän olevan vain numeroita

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Oli kyllä upeat juhlat!

  Ja kiitokset onnitteluista 🙂

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Onnea siis sinnekin suunnalla! 🙂

  Ceasar salaatti on kyllä aina hyvää 😛

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  No joo näinhän se on, että ikä on vaaan numeroita! 😀 Mutta on se kyllä outoa, kun ei voi sanoa enää että on parikymppinen 😀

 7. Hirvonen kirjoitti:

  Kiitos vinkistä! Olen selaillut erilaisia kokoustiloja ja ravintoloita pienien juhlien järjestämiseen. Tämä vaikuttaisi sopivalta. Ihanan kakun oli veljesi tehnyt!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *