Hae
Love Beyond Words

Mitä lapsiperhe pakkaa mukaan ulkomaanreissulle?

Siinä missä ennen lapsia etelänreissulle riitti mukaan pari mekkoa, bikinit, passi ja hammasharja, niin nykyään lista mukaan lähtevistä tavaroisto on tooooodella pitkä. Mikäli teillä on suunnitelmissa ulkomaanreissua tälle kesälle, niin olen koonnut listan tavaroista lapsille, joita kannattaa pakata mukaan reissulle, kun mukana reissaa myös perheen pienimmät.

Vaatteet: 

* kesämekkoja
* t-paitoja
* shortseja + legginsejä + sukkahousuja
* alusvaatteita + sukkia
* neuletakki
* uimapuku
* uimatossut + sandaalit
* hellehattu 
* pyyhe rannalle

Lääkkeet + muut purkit

* aurinkovoide
* buranaa (+ allergialääkkeet)
* kuumemittari
* hydrocortisonia
* vitamiinit + maitohappobakteerit
* hammasharja+ -tahna
* vaippoja + uimavaippoja

Ruoka + välipala

* valmis puurojauhetta
* smoothiepusseja
* välipalakeksejä 
* rusinoita 

Muut: 

* aurinkosuoja rattaisiin
* matkarattaat 
*(uimaleluja + hiekkaleluja)
*(kylmälaukku rannalle eväitä varten)

Hoitolaukun sisältö

* vaihtovaatteet
* pientä naposteltavaa
* tehtäväkirjoja + muuta tekemistä lennolle
* kosteuspyyhkeitä
* vaippoja
* pieni pyyhe
* kännykkä + laturit + kamera 

Huh, toivottavasti olen muistanut nyt kaiken 😀 Tähän päälle toki kaikki omat ja miehen tarvikkeet. Lasten kanssa reissaaminen on astetta rankempaa välineurheilua ja kaiken päälle se matkustamisaika aiheuttaa pientä muotoista stressiä, kun edessä on useampi tunti suljettuna pieneen tilaan ja jonottamista ihmismassan keskellä. Tällä kertaa kuitenkaan en edes juurikaan ole stressannut matkustamista, sillä ollaan neidin kanssa lennetty kolme kertaa aiemmin ja aina ollaan selvitty niistä hyvin ja mitä sitten, jos pientä tai isompaa kitinää tulisi matkan varrella. Aina kuitenkin se palkitsee, että määränpäässä odottaa iso seikkailu meille kaikille ja perheen keskistä laatuaikaa, jossa kukaan ei mieti koti- tai työjuttuja. 
Tuleeko teille vielä mieleen jotain mitä pitäisi pakata mukaan reissuun? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *