Hae
Love Beyond Words

Lomatunnelma kotiin laadukkailla julisteilla

Kaupallinen yhteistyö: Poster Store

Pari viikkoa sitten fiilisteltiin lomatunnelmaa täällä blogissa, kun kirjoittelin postauksen meidän ensimmäisestä yhteisestä reissusta neljän henkilön perheenä. Nyt ollaan oltu kotona muutama viikko ja tiedäthän sen fiiliksen, kun haluaisi palata heti takaisin siihen rentoon lomafiilikseen mitä rantaloma tuo mukanaan – meri ja aurinko on aina lähellä. Ihana vapaus ruuanlaitosta ja muista tylsistä arkisista asioista. Ihmiset ovat iloisia ja ystävällisiä ja lapset hihkuvat innosta veden äärellä. Tämä yhteistyö Poster Storen kanssa tuli kyllä siis mukavaan saumaan, sillä pääsen sisustamaan kotia myös lomatunnelmaan. Tämä fiilis merestä ja auringosta välittyy nyt joka päivä myös tästä upeasta uudesta taulukollaasista, jonka laadukkaat julisteet löytyvät Poster Storen monipuolisesta valikoimasta.

Poster Storen liiketoiminnan liikkeellepaneva voima oli halu luoda paikka täynnä inspiraatiota. Kotisi pitäisi olla keidas, joka antaa sinulle inspiraatiota ja energiaa – haluamme olla auttamassa ihmisiä luomaan juuri näin.” – Oskar Renlund, Perustaja

Poster Storelle on tärkeää myös omalta osaltaan tehdä maailmasta ympäristöystävällisempi paikka ja näitä aatteita vaalien tuotetaan myös julisteissa oleva paperi ja kehykset.  Kuvat painetaan taidegalleria-laatuiselle raskaalle paperille, eivätkä ne eivät muutu keltaisiksi ajan kuluessa. Alumiinikehyksiä on saatavilla kiiltävän kultaisina, kuparisina, hopeisina ja mattamustina. Poster Storelta löytyy myös kauniit puukehykset tammen ja saksanpähkinän värisinä sekä mäntypuiset kehykset mustalla ja valkoisella viimeistelyllä.

Valikoimasta löytyy myös paljon suloisia lastenhuoneen julisteita. Päädyin valitsemaan tämän tunnelmallisen ”Good Morning” julisteen, joka keräsi paljon ihasteluita meidän neidiltä. On vaikea löytää sellaisia aiheita huoneeseen, jotka sopivat sekä pojalla että tytölle. Poster Storen valikoimassa oikeastaan kaikki ovat sellaisia, mitkä sopisivat tuonne huoneeseen erinomaisesti. Ehkä vähän jopa jäi harmittamaan etten valinnut enemmän julisteita lastenhuoneeseen, sillä erityisesti eläinaiheinen maailmankartta olisi sopinut myös sinne. Sen avulla olisi hauska opiskella eri maita eri eläimien avulla.

Alun perin ajatuksena oli laittaa myös nämä kaksi makuuhuoneeseen tullutta julistetta kollaasiin eteisen seinälle, mutta mies on aina vähän sitä mieltä, että mitä vähemmän niin sitä parempi, joten laitoin ne sitten eri paikkaan. Ja todella kivasti ne sopiikin tuonne makuuhuoneeseen.

Poster Storen valikoima oli todella monipuolinen ja kaunis, mutta omat lempparit on helppo löytää eri kategorioitten perusteella. Oman inspiraation etsimiseen voi käyttää apuna myös inspiraatio-sivua, sillä minulla ainakin tuottaa vaikeuksia tehdä lopullisia valintoja, jos kauniita kuvia on niin paljon!
 
Saan tarjota teille myös alennuskoodin lovebeyond30,
jolla saatte -30% 27.6.2019 asti Posterstore.fi – sivustolta!
Alennuskoodia ei voi käyttää Selection-julisteisiin.
Minkätyylisiä julisteita teidän kotoa löytyy? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *