Hae
Love Beyond Words

Halloween askartelu – hämähäkit helmimassasta

Onko teillä tiedossa Halloween juhlia vai tykkäättekö muuten vaan koristella asunnon teeman mukaisesti? Meillä on ainakin yhdet lasten Halloween kekkerit tiedossa ja lapset nyt muutenkin on aina ihan täpinöissään kaikista eri kausista. On jännittävää aina valmistella kotia jotain eri ajanjaksoa varten. Tässä lähtee nyt jakoon todella yksinkertainen askartelu vinkki näihin kauhistuttaviin hämähäkkeihin. 

 

Hämähäkit helmimassasta

Tarvitset:
mustaa helmimassaa (tätä saa mm. sinellistä) 
piipunrasseja
paperia/tarroja, josta saa taiteiltua silmät 

Ainoa mitä tarvitsee tehdä on muovailla helmimassasta ympyrä. Tämän jälkeen leikataan piipunrassit sopivan mittaisiksi paloiksi, joista saadaan hämppäreille jalat. Jalat kiinnitetään pujottamalla ne massaan. Tämän jälkeen liimataan  vielä silmät kiinni ja annetaan hämähäkin kuivua ainakin päivä.

 

Näitten hämähäkkien lisäksi ostettiin myös sinellistä pahvisia lepakoita, jotka sitten maalattiin. 

Paljon lisää halpoihin ja helppoihin Halloween koristeisiin löytyy myös täältä linkistä
Käyhän muuten kurkkaamassa resepti tähän karmaisevaan salmiakkikakkuun mikäli kaipaat vinkkejä Halloweenin- pöytään. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *