Hae
Love Beyond Words

Nopeat Halloween herkut

Tällä viikolla juhlittiin lasten kanssa Halloween juhlia. Voitte kuvitella mikä meno oli, kun 10 lasta nautti annoksen sokeria ja pääsi irti. No mutta pääasia, että lapsilla on hauskaa, sillä tälläiset juhlat on just parhaita. Kiitos siis Jadelle, joka toimi emäntänä näille kemuille! 🙂 Leivottiin muutamat helpot tarjoilut juhliin. Lapset aina innostuu kaikesta tarjoilusta, joka on jollain tapaa hassua tai kekseliästä, joten mikä olisikaan parempi juhla käyttää hieman mielikuvitusta kuin Halloween. Leivottiin siis keksejä, jotka koristeltiin hämähäkeiksi ja nakkeja, jotka ovat olevinaan muumioita. Alla reseptit näihin molempiin.

 

Hämähäkkikeksit (n.30)

140 g voita
100 g maapähkinävoita
200g g ruokokidesokeria
2 kananmunaa
2 tl vaniljasokeria
360 g vehnäjauhoa
1 tl ruokasoodaa
pyöreitä suklaamakeisia
sokerikuorrutetta

 

Vatkaa pehmeä voi, maapähkinävoi ja sokerit vaahdoksi.Lisää joukkoon kananmunat. Lisää lopuksi joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet. Pyörittele massasta palloja pellille. Paista 175 asteessa n. 10 minuuttia. Koristele hämähäkit sokerikuorrutteella ja suklaakarkeilla.

Muumionakit (15 kpl)

15 nakkia
500g voitaikinaa
1 kananmuna voiteluun

Kauli taikina ohueksi levyksi ja leikkaa siitä ohuita kaistaleita. Pyörittele ne nakkien ympärille. Paista 200 asteessa n. 12 minuuttia. Halutessasi voit koristella muumiot myös silmillä.

Juhlitaanko teillä Halloweenia viikonloppuna? 

Lue myös: 

Karmaiseva salmiakkikakku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *