Hae
Love Beyond Words

Jokasään kengät lapselle

*Kaupallinen yhteistyö: Kiddex.fi

 

Paljasjalkakengät nostavat suosiota koko ajan. Meillä oli jo vauva-taapero aikaan käytössä Stonz booties -malli, johon tykästyttiin kovasti. Ne olivat juuri sopivat kävelemään opettevalle taaperolle. Käyttökokemuksia pääsee kurkkaamaan tästä linkistä. Nyt Stonzeilta on tullut uusi malli, joka sopii käytettäväksi nimensä mukaisesti säälle kuin säälle. Oltiin siis todella odottavaisin mielin, kun päästiin testaamaan tätä mallia.

 

All Year Star Glow In The Dark

 

Stonzien All Year Star Glow In The Dark on valmistettu luonnonkumista ja neopreenistä. Nämä vedenkestävät kengät jalassa  ulkoilla pitkälle talveen saakka, sillä pakkasenkestävyys on -20°C!

 

Pari faktaa kengistä:
– Joustava ja pitävä pohja pitää pystyssä liukkaalla
– Vahvistetut kanta- ja kärkiosat suojaa iskuilta
– Pehmeä ja joustava varsi, joka on käännettävissä
– Tähdet hohtavat pimeässä
– Valmistettu luonnonkumista ja siinä on 6mm neopreenivuori

Meillä yksi tärkeimmistä kriteereistä lähes 3-vuotiaan kohdalla on, että kengät on helppo pukea jalkaan. Nämä kengät sujahtavat nopeasti pojan jalkaan, eikä siihen tarvitse aikuisen apua. Varsi on ihanan pehmeää materiaalia, joten se ei ole yhtä kovan ja tönkön oloinen jalassa niinkuin esimerkiksi kumisaapas. Tärkeä ominaisuus on myös, että se pitää vettä. Meillä poika rakastaa kuraleikkejä ja monesti hänet voi pongata istumasta keskellä lätäkköä päiväkodista hakiessa. Näillä kengillä voi siis huoletta ulkoilla säässä kuin säässä.

Pehmeän ja joustavan varren ansiosta nämä ovat jalassa tukevammin kiinni, eivätkä ehkä hörppää vettä niin helposti kuin perussaappaat. Pehmeän varren ansiosta myös haalarin saa puettua paremmin päälle, kun ei tarvii yrittää survoa jäykkää pitkävartista kenkää sen sisälle.

Yksi tärkeistä ominaisuuksissa kengissä on, että niiden pohja voimakkaasti kuvioitu ja liukumaton. Tämän estää muun muassa liukastumisen lumien sulassa liukkailla jäillä. Kengän kärjet ja kantapää ovat vahvistettu, joka suojaa varpaita.
Todella hauska ja erilainen ominaisuus ovat kuitenkin tähdet, jotka loistavat pimeässä. Koskaan ei voi näkyä liikaa nyt super pimeänä vuodenaikana.

 

Näitä Stonz All Year Star Glow In The Dark kenkiä pystyy tilaamaan tällä hetkellä Pikkutipun sekä Minim -verkkokaupoista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *