Hae
Love Beyond Words

Joululahjaksi puuhaa kotipäiviin

* Kaupallinen yhteistyö: Puuhaboxi
Kuka huutaa hep ja tunnustaa, että joululahjojen miettiminen on välillä yhtä tuskaa. Tuntuu, että lapsille on välillä mahdotonta keksiä mitään järkeviä lahjoja (vaikka tosin toivelistalla on yleensä koko lelukirja).

 

Me saatiin Puuhaboxilta testiin lapsille hieman erilainen juttu, nimittäin koko perheen tarinaseikkailu, joka on myös erinomainen lahjaidea, mistä voi nauttia koko perhe.  Tykkään aina kehitellä kaikkee mahdollista erilaista ohjelmaa lapsille ja yleensä se tarkoittaa sitä, että lähdetään ulos. Täytyy tunnustaa, että oon tosi huono keksimään lapsille kotona sellaista yhteistä tekemistä, mikä ei aiheuttaisi kinaa, sillä tuntuu että tällä hetkellä on meneillään sellainen vaihe, että kummallakin on oma tahto ja leikkitoiveet ei oikein kohtaa.

Meillä tyttö on aina rakastanut kaikkia erilaisia seikkailuja, jota myös Puuhaboxi tarjoaa. Ja mikä olisikaan kivempaa, kun saada aarrekartta käteen ja ratkaista eri tehtäviä, mitä piilotetuista kirjekuorista paljastuu. Tarina alkaa siitä, kun eräänä päivänä nalleystävä Pipaa ei löytynyt mistään ja vihjeenä oli vain tämä kirje:

”Olen kaapannut ystävänne Pipan! Tarvitsen nallen karvaa taikaliemiini ja nyt niitä riittää minulle vuoksiksi eteenpäin. Ainoa keino vapauttaa ystävänne on löytää neljä taikasydäntä. Vain ne voivat purkaa loitsun ovesta, jonka taakse nalle on vangittu. Mutta varoitus, taikasydänten hankkiminen on hyvin vaikeaa!
Taikavuoren Noita”

Tarinaseikkailu koko perheelle 

 

Me testattiin Puuhaboxin seikkailua sunnuntai iltapäivällä, joka voi olla pikkasen haastava ajankohta, kun takana on rankka viikko 😀 Seikkailu soveltuu erinomaisesti 3-6 vuotiaille lapsille, joiden mukana myös aikuiset pääsevät mukaan seikkailuun. Meidän 6-vuotias tykästyi seikkailuun jo ennen kuin me edes päästiin alkuun, sillä hän ei meinannut millään malttaa odottaa, että sain kaikki alkuvalmistelut tehtyä. Näihin ei onneksi mene aikaa kuin kymmenisen minuuttia ja kaikki tarvittavat ohjeet ja tarvikkeet löytyvät kotoa ja boxin sisältä.

Puuhaboxin idea on tarjota vanhemmille ja lapsille hauskaa ja erilaista yhteistä tekemistä. Kaikista kivoimmat tehtävät olivat ehdottomasti tämä yllä näkyvä silmät kiinni pujottelu tehtävä sekä keilaus ja sillan ylitys tehtävä. Tätä tarinaa ei ehkä viitsi heti uudellaan seikkailla oman perheen kanssa läpi, mutta tämä on aivan ihana lahjaidea antaa myös eteenpäin kaveriperheelle. Paketoi vaan kortit ja muut tarvikkeet takaisin kuoriin. Halutessasi voit myös päällystää erään tehtävän  raaputuskortin uudelleen tällä helpolla diy-ohjeella.

Näitä ainutlaatuisia Puuhaboxeja pääset tilaamaan vaikka pukinkonttiin täältä. 

Ps. Neiti innostui tästä seikkailusta niin paljon, että teki heti perään oman seikkailuradan pikkuveljelle, jossa seuraava vihje piti myös etsiä aarrekartan avulla. Vihjeistä paljastui erilaisia tehtäviä, kuten kuperkeikka sängyssä, pallojen heittäminen maalitauluun sekä sillan ylittäminen käyttäen kirjoja apuna. Ihan parasta, että jostain leikeistä aina kumpuaa ideoita omiin versioihin. Sehän se on just parasta, kun oma mielikuvitus on vaan rajana uusien leikkien keksimisessä. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *