Hae
Love Beyond Words

Uusi blogikoti Vaikuttajamedialla

Tervetuloa minun uuteen blogikotiin Vaikuttajamedialla! Olen niin innoissani saadessani jakaa nämä ilouutiset kanssanne, sillä Vaikuttajamedia vaikuttaa aivan ihanalle kodilta! Muutos tapahtui lopulta todella nopealla aikataululla, sillä vielä pari viikkoa sitten olin osa Kaksplussan blogiverkostoa. Kiitos siis super nopeasta siirrosta, sillä saatiin matkaan myös kaikki vanhat blogitekstitkin nopealla aikataululla.

Kuka  kirjoittaa Love Beyond Words blogia?

Nyt onkin hyvä hetki hetki esitellä pitkästä aikaa itseni. Olen Maria, 30-v ja Vantaalta. Arjen pitää kiireisenä kaksi huikeaa minityyppiä ja aviomies. Esikoiseni on reipas eskarilainen ja kuopukseni täytti juuri kolme vuotta ja tähän liittyen on postausta tulossa pikapuoliin. Olen ammatiltani yo-ravintolakokki ja tradenomi. Tällä hetkellä työskentelen tilitoimistossa palkanlaskijana, jossa päivitän myös sosiaalista mediaa.

Vapaa-aika hujahtaa yleensä hetkessä ohi, sillä työarki  yhdistettynä päiväkotirumbaan on aika hetkistä  tällä hetkellä. Arkea helpottottaakseni teen vielä 30h viikkotyöaikaa, jolloin saan yhden päivän nauttia myös kotiäiti arjesta. Arki-illat kuluvat yleensä kotiaskareissa, kuskatessa neitia voimistelu harrastukseen sekä kavereita nähden.  Tällä viikolla aloitin myös hävettävän pitkästä aikaa salilla käynnin. Tästä aiheesta haluan myös ehdottomasti kirjoittaa lisää, sillä uskon että säännöllisellä liikunnalla on paljon positiivisia vaikutuksia yleiseen fiilikseen arjessa.

BLOGIN HISTORIA

Olen kirjoittanut tätä rakasta Love Beyond Words blogia jo vuodesta 2013, eli yli 6-vuotta! Tämä on hurjan pitkä aika! Mahtaakohan ruudun takana olla enää ketään joka olisi seurannut alusta lähtien? Kaikki sai alkunsa vauvablogista, jossa seurattiin esikoisen kehitystä syntymästä lähtien. Olin jo raskausaikana lueskellut muiden blogeja ja oma blogini sai alkunsa melkeen heti neidin syntymän jälkeen. Aluksi ideana oli kirjoittaa lähinnä muistoksi itselleni ja jakaa perheelleni, jotka asuvat Pohjois-Savossa muistoja vauvavuodesta. Teemme lasten kanssa 3-4x vuodessa aina reissun maalle ja myös näitä tarinoita pääsee aika ajoin lukemaan myös blogin puolelta. Viimeisin postau maalta on joulun aikaan, jossa pääsee kurkistamaan joulun viettoa maaseudun rauhassa. 

Vuonna 2016 blogini muutti Kaksplussan blogiverkostoon, jossa viihdyin aina tähän päivään asti. Kiitos siis tuhannesti Kaksplussan bloggaajille ikimuistoisista vuosista. Verkoston tyypit ovat olleet aivan mahtavia, joiden kanssa on tullut mietittyä bloggaamisen saloja monet kerrat ja muutamat yhteiset juhlatkin ovat mahtuneet tähän ajanjaksoon.

Blogini aihepiirit pyörivät todella monipuolisesti kaiken mahdollisen perhearkeen liittyvän sirkuksen ympärillä. Blogista löytyy arkista höpinää, lasten eri kehitysvaiheita, sisustustamista, ruuanlaittovinkkejä sekä diy-askareita.

Mitä tulevaisuudessa?

Odotan, että vuosi 2020 tulee olemaan bloggaamisen suhteen taas kehityksen vuosi ja tämän mahdollistaa ehdottomasti Vaikuttajamedian porukka. Tämä muutto on ehdottomasti tuonut uutta positiivista energiaa jo näin heti alkuun bloggaamiseen ja sosiaalisen mediaan. Minut on otettu todella lämpimästi vastaan uuteen blogikotiin ja odotan innolla tapaavani myös uudet blogikollegat! <3

 

Tervetuloa mukaan matkaani Vaikuttajamedian puolelle niin vanhat kuin uudetkin lukijat!

Ihanaa viikonloppua!

 

ps. minut löytää myös instagramista (@mmarialove) ja facebookista ( lovebeyondwordsblog )

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *