Hae
Love Beyond Words

Herkulliset kaura-chiapannarit

Nämä kaura-chiapannarit olivat hitti myös lapsille. Aina kaikki uudet testailut jännittää, sillä he ovat tottuneet että letut maistuu aina tietyn makuiselle ja pannarit tietyn makuisille. Kaura-chiapannareita tulee varmasti tehtyä useamminkin, sillä ovat myös terveellisempi vaihtoehto ja sopivat myös esimerkiksi fodmap-ruokavalioon.

Jokainen meistä alkaa olla jo enemmän tai vähemmän kyllästynyt sanaan korona, joten tilanne vaatii yhä useammin jotain herkullista. Liian usein sorrumme karkkikätköille… varsinkin kun nyt ollaan 24/7 lasten kanssa kotona, niin tilanne palaa kummasti hallintaan aina lupaamalla jotain hyvää palkinnoksi. Herkutteluun on onneksi olemassa myös terveellisiä vaihtoehtoja, jos ne saa myytyä myös lapsille (ja itselle). Tässä siis reseptivinkkini terveelliseen herkutteluun ja olisi huippua myös kuulla mikä on sun lemppari terveellinen herkku?  🙂 

kaura-chiapannarit

Kaura-chiapannarit

4 dl mantelimaitoa
2 kpl kananmunia
2 dl kaurahiutaleita (jos ei ole kaurajauhoja)
1/2 dl chiansiemeniä
1 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
3 rkl rypsiöljyä
Lisäksi
Marjoja
Vaahterasiirappia
Sekoita mantelimaito ja kananmunat. Lisää tasaiseksi jauhoksi ajetu kaurahiutaleet, chiansiemenet, leivinjauhe, sokeri ja suola. Lisää öljy. Anna taikinan turvota liinan alla lämpimässä ainakin puoli tuntia tai seuraavaan aamuun, jolloin pääset paistamaan taikinan suoraan aamupalapöytään. Paista pannarit lettupannulla ja herkuttele marjojen ja vaahterasiirapin kera!
LUE MYÖS:
Nappaa testiin myös herkullinen spelttirieskojen resepti.

Spelttirieskat sopivat myös FODMAP-ruokavalioon

Itsetehty granola on myös täydellinen välipala

Itsetehty granola eli suomeksi mysli

Lisää arkiruokavinkkejä löytyy myös seuraavalla instagramissa @MMARIALOVE

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *