Hae
Love Beyond Words

Helppo lahja päiväkodin hoitajille

lahja hoitajille

Vaikka tänä vuonna kevätjuhlia ei päiväkodissa juhlitakaan, niin on silti ihana muistaa päiväkodin super mahtavia hoitajia jollain pienellä lahjalla kiitokseksi kuluneesta vuodesta. Tänä keväänä tosin olisi ollut niin erityistä juhlia päiväkodin kevätjuhlat, sillä ne ovat neidin viimeiset juhlat päiväkodin puolella. Jotenkin siis tosi haikeeta, että ei tule koko ryhmän yhteisiä juhlia. Nämä tapahtumat ovat jotenkin niin sykähdyttäviä, kun lapset ovat pukeutuneet kesäisiin juhlavaatteisiin ja esiintyvät yhdessä. Voisin kuvitella, että eskarilaisten viimeinen esitys olisi varmasti ollut paljon täynnä tunteita ja jännitystä ja lopuksi heille olisi varmasti pidetty kaunis puhe, jossa jokainen olisi ehkä saanut kauniin kukan. Meidän päiväkodissa on onneksi päädytty pitää eskarilaisilla oman ryhmän kesken pienet juhlat, johonka tosin vanhemmat eivät pääse johtuen korona-tilanteesta. Mutta ihanaa, että pääsevät keskenään juhlimaan ja pukeutumaan näteiksi. 

lahja päiväkodin hoitajille

Ajattelin jakaa tässä pienen helpon vinkin, joka on kiva idea myös lahjaksi päiväkodin hoitajille. Tämän valmistaminen onnistuu yhdessä lapsen kanssa ja ainakin meidän 3v ja 6v mielestä vasaralla hakkaaminen oli hauskaa puuhaa!

Lahja päiväkodin hoitajille: Kortti orvekeista

 

Tarvitset lahjaa varten seuraavat asiat: 

orvokkeja

korttipohja

palan leivinpaperia

vasara

 

Taulu valmistuu näin: 

Aseta orvokin “oikea puoli” korttipohjaa vasten.
Aseta leivinpaperi kukan päälle.
Hakkaa vasaralla tasaisesti ja rauhallisesti kukkaa, niin väri siirtyy paperille kukkakuvion muotoon. 
Poista leivinpaperi ja kukan palaset.

Viimeistele lahja vaikka kivalla runolla tai lapsen keksimällä lauseella. Esimerkiksi jo eskarilaisen osaa vaikka kertoa muistoksi mikä on ollut kivointa eskarissa.

kortti orvokista

Lisää lahjavinkkejä: 

Itsetehdyt leipomukset ovat aina ihan paras idea!

Skittles-keksit lahjaksi

Kolmen raaka-aineen terveyskeksit

Pyykkietikka on aina ajankohtainen ja helppo lahjaidea.

Kaksplus blogiverkoston joulukalenteri: DIY- Pyykkietikka on nopea ja käytännöllinen joululahja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *