Hae
Love Beyond Words

Orzo-pastasalaatti

Näin kesäisin täyttävät salaatit ovat ihan täydellistä arkiruokaa, vaikka kieltämättä siitäkin huolimatta liian harvoin tulee tehtyä itse salaatteja koko perheelle, sillä yleensä näitä ei ainakaan lapset syö. Pastasalaatit ovat sellaisia, että ne yleensä saa markkinoitua myös lapsille, koska yleensä ainakin vähintään pasta, kurkut ja tomaatti menevät kaupaksi. Pastasalaatteihin on erinomainen valinta orzo pasta, joka valmistuu nopeasti. Pasta muistuttaa riisinjyvää ja se imee itseensä paljon makua. Orzo pastaa löytyy ainakin hyvin varusteilluista ruokakaupoista, kuten citymarketista.

orzo pastasalaatti

Orzo-pastasalaatti

3 dl orzo-pastaa

200g kirsikkatomaattia

kurkkua

2 kevätsipulia

persiljaa

fetajuustoa

kalamata-oliiveja

(kanaa)

 

Kastike

oliiviöljyä

sitruunamehua

suolaa

mustapippuria

 

Valmistus

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Pasta valmistuu super nopeasti!

Paista tomaatteja ja paloiteltua kevätsipulia  hetki pannulla öljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla. Jos haluat ruokaisan salaatin, niin paista joukkoon myös kanafileitä.   Leikkaa kurkku pieniksi paloiksi. Hienonna persilja. Yhdistä pasta ja kaikki muut ainekset keskenään kulhossa ja lisää tarvittaessa mausteeksi vielä oliiviöljyä, happoa sitruunamehusta sekä  suolaa ja mustapippuria. Anna salaatin maustua hetki viileässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *