Hae
Love Beyond Words

Malminkartanon omenatarha kauneimmillaan

Malminkartanon omenatarha on yksi Helsingin upeimmista puutarhoista, jonka olemassa olosta en tiennyt ennen kun isäni vinkkasi siitä minulle viime viikolla. Retkivinkki usui täydelliseen ajankohtaan, sillä omentarha on nyt kauneimmillaan, kun omenapuut kukkivat.

omenapuut

omenankukat

Meillä oli tänään jälleen yksi yksityisnäyttö asunnostamme, joka on myynnissä joten mikä parempaa kuin suunnata piknikille ulkoilmaan siksi aikaa. Malminkartanon omenatarhan kukkaloisto ja vehreys on käsittämätöntä.  Omenapuut ovat riveissä, ja vanhojen puiden taipuvat oksat muodostavat kukkien täyteisiä tunneleita. Omenapuut tarjoavat myös huumaavaa tuoksua. Kukkien joukossa lentelevät myös pörriäiset ja lapset löysivät myös paljon leppäkerttuja joita ihastella. Puutarhasta löytyy myös ihania pöytäryhmiä eväiden syömiseen sekä paljon tilaa omalle piknikhuovalle.

lapset ja omenapuut

hedelmätarha omenatarha

Jos näitä omenankukkia mielii ihastelemaan, niin sinne kannattaa suunnata nopeasti, sillä kukat lakastuvat hurjan nopeasti. Vanha yliopiston käytössä ollut hedelmätarha löytyy Helsingin Malminkartanosta osoitteesta Kartanonkaari 29. Omenatarhaan on vapaa pääsy.

LUE MYÖS:

Viherpaja: Japanilainen puutarha keskellä Vantaata

Koe Korkeasaari eri tavalla

2 kommenttia

  1. colouroutsidethelinesblogi kirjoitti:

    Onpa kaunista!
    Pitäisikin ottaa selvää löytyykö Kuopiosta joku yhtä maaginen paikka.

  2. maria_lovebeyondwords kirjoitti:

    On teillä siellä Savossakin niin paljon upeita paikkoja! <3 Minäkin pääsen taas kuukauden päästä sinne nauttimaan maaseutu elämästä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *