Hae
Love Beyond Words

Mökkikakku – valmistuu ilman uunia

Mökkikakku, joka valmistuu nopeasti paistinpannulla – miten helppoa! Juhannus on ennen kaikkea rentoumista ihanassa miljöössä, joten tämän kakun avulla voi keskittyä siihen olennaiseen, sillä sen leipominen ei vaadi hirveitä poppaskonsteja. Mökillä ei välttämättä ole kaikki kodin mukavuuksia, joten tämän kakun rapea pohja sekä suussa sulava täyte valmistuu nopeasti samalla paistinpannulla. Myös ainesosa luettelo ei päätä huimaa, joten voin luvata että tämän leipaseminen onnistuu keltä tahansa kotikokilta! Ei muuta kuin reseptin kimppuun!

mökkikakku

Mökkikakku

POHJA

3 dl kaurahiutaleita
100 g voita
¾ dl sokeria

TÄYTE

1 prk Crème fraîchea
100 g valkosuklaata
2 prk vanilja rahkaa

PINNALLE
tuoreita marjoja

Valmistus

Laita kaurahiutaleet, puolet voista sekä sokeri paistinpannulle. Paista, kunnes seos on hieman ruskistunet. Lisää loppu voi ja kun se on sulanut, nosta pannu pois liedeltä. Painele lämmin kauraseos vuoan pohjalle. Lisää pannulle crème fraiche ja paloiteltu valkosuklaa. Kuumenna pikkuhiljaa samalla sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut. Nosta liedeltä ja lisää joukkoon vaniljarahka. Kaada täyte vuokaan. Anna tekeytyä jääkaapissa n. 2 h. Koristele kakku oman maun mukaan ja herkuttele!

Mökkikakun reseptin bongasin Valion sivuilta. 

kesäkakku

Joko teillä on juhannussuunnitelmat selkeinä? Meillä tää juhannus on edelleen ihan auki, sillä minnekään pidemmälle ei viitsitä lähteä. Saas nähdä siis mitä keksitään ja tuleeko tästä(kin) junannuksesta kaupunkijuhannus, joka ei näin maalta kotoisin olevalle ole ehkä se mieluisin vaihtoehto 😀

LUE MYÖS: 

Muita herkullisia kakkuja kesäpöytään löytyy alta.  Raparperi-mansikka britakakku toimii aina!

Raparperi-mansikka Britakakku

Valkosuklaa-mansikkajuustokakku

Terveellinen mutakakku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *