Hae
Love Beyond Words
Kaupallinen yhteistyö

Mansikan itsepoiminta on kivaa!

Kaupallinen yhteistyö: Myllykylän Mansikka

Käytiin viime viikonloppuna poimimassa itse mansikoita koko perheen voimin. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun käytiin mansikkapellolla lasten kanssa ja minunkin edellisestä kerrasta oli ehtinyt vierähtää jo tovi, sillä viimeksi olin itse lapsena mansikkapellolla. Pakko myöntää, että minulla oli pienet epäilykset, että miten lapset jaksaa kuumalla pellolla, sillä omat muistot ovat niitä, että yhtenä kuumana kesäpäivänä pakattiin auton takakontti täyteen ämpäreitä ja suunnattiin mansikkapellolle, josta ei poistuttu ennen kuin 50L mansikkaa oli poimittu. Niitä kerättiin sormet haavoilla paarmojen pörrätessä ympärillä ja hien virratessa. Mutta hei, ei sen tarvii olla aina niin vakavaa!

Mansikan itsepoiminta Myllykylän mansikka tilalla

Meidän kohteeksi valikoitui Myllykylän Mansikka, joka sijaitsee Tuusulassa lyhyen matkan päässä kaikkialta pääkaupunkiseudulta ja esimerkiksi tästä Jumbon kupeesta sinne hurauttaa autolla reilussa 10 minuutissa. Mansikan poimintareissun ei nykypäivänä tarvitse olla siis välttämättä yhden päivän suoritus, vaan sinne on kiva mennä fiilistelemään vaikka useampana päivänä kesän aikana. Jos mansikoita poimii aina pienen määrän kerralla, niin myös lapset nauttii reissusta ja ennen kuin he huomaavatkaan, niin yksi ämpäri on täynnä marjoja.

Mansikoita voi myös lähteä poimimaan ihan extempore vaikka iltapalaksi tai päivällä mansikkakakkua varten. Mikä sen parempaa kuin aina tuoreena poimitut mansikat pellolta!

Lapset ja mansikat

Korona on huomioitu myös mansikkapellolla

Uutisissa on ollut paljon juttua siitä, että suomalaiset viljelijät ovat pulassa, kun ulkomailta ei saatu tarpeeksi apuja viljelykauteen. Myllykylän Mansikka-tilalla on onneksi hyvä tilanne, sillä työhakemuksia on riittänyt ja innokkaita kesätyöntekijöitä on ollut jonoksi asti. Kesätyö mansikkatilalla on todella monipuolinen kokemus, sillä siellä saadaan paljon kokemusta asiakaspalvelusta ja opitaan suomalaisen viljelijän arkea. Mansikkakausi työllistää 80 kesätyöntekijää!

Tämä kesä tulee ehdottomasti olemaan Suomen matkailun kultavuosi. Kaikki mitä Suomessa voi tehdä turvallisesti koronarajoitukset huomioon ottaen ovat erinomaista tekemistä kesälomalle. Ja vierailu mansikkapellolla on ehdottomasti myös yksi sellainen juttu. Myllykylän Mansikka on ottanut koronarajoitukset huomioon myös omassa toiminnassaan. Mansikanpoimijat ohjataan turvallisien etäisyyksien päähän toisistaan ja kesätyöntekijät on koulutettu huomioimaan turvavälit ja tarvittaessa mansikanpoimijoita ohjataan väljemmille riveille. Tilalta löytyy myös käsienpesupisteitä.

Mansikan itsepoiminta

Mansikan itsepoiminta Perheen kanssa

Meillä 3v ja 6v lapset olivat todella innoissaan, kun kuulivat, että meillä oli retki mansikkapellolle. Jokainen lapsi varmasti rakastaa mansikoita, sillä ne nyt ovat vaan kesän suurinta herkkua! Ja mikä sen ihanempaa, kuin koko pelto täynnä mansikoita, joita voi syödä ja kerätä niin paljon kuin jaksaa! Lapset  ovat myös jo  niin isoja, että niistä on oikeasti jo iso apu. He molemmat keräsivät suurella innolla mansikoita ihan ämpäriin asti. Joskin myös paljon tuli myös testailtua laatua itse pellolla. Kotona laitettiin suurin osa mansikoista pakastimeen ja he molemmat halusivat ehdottomasti myös auttaa siinä projektissa. Jopa miehen mielestä mansikan itsepoiminta oli kivaa puuhaa. Voitteko uskoa, ettei hän ole kuulemma käynyt kertaakaan mansikkapellolla? Tänä kesänä ei tarvitse  lähteä kauas etsimään uusia kokemuksia, sillä niitä voi löytää ihan vierestä. 

Lapset mansikkapellolla

Mansikan pääsato on nyt kypsynyt

MYLLYKYLÄN MANSIKKA TILALLA

Nyt on aika siis käydä täydentämässä mansikkavarastot. Myllykylän Mansikka on Tuusulan Myllykylässä sijaitseva mansikan itsepoiminta- ja suoramyyntitila. Mansikat maksavat itsepoimien 5,90 € / kg! Päivittäin on saatavana myös erä valmiiksi poimittua mansikkaa VAIN 29 € / 4 kg. Päivittäin on myös tarjouksia mansikkalaatikoista. Paras mansikanpoiminta-aika on juuri nyt!

Kannattaa seurata Myllykylän Mansikkaa myös facebookissa ja instagramissa, sillä sinne päivittyy jatkuvasti tarjouksia myynnissä olevista mansikoista.

Juhmon marjatila

LUE MYÖS:

Alla muutama herkullinen resepti mitä kannattaa leipasta itsepoimituista mansikoista

Raparperi-mansikka Britakakku

Terveellinen ja helppo mansikkakakku

Valkosuklaa-mansikkajuustokakku

Kaupallinen yhteistyö: Myllykylän Mansikka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *