Hae
Love Beyond Words

Vuokatti – rantaloma Suomessa

Tulen pommittamaan teitä näillä lomapostauksilla vielä hetken, sillä näitä reissupostauksia olis vaikka kuinka! Vaikka tämä kesä oli varmasti monella perheelle erilainen, niin se on ollut ihan super ihana! Tuntuu, että tänä kesänä jokainen perhe on tavallaan samanarvoisessa asemassa. Kenenkään lapsi ei pääse kehuskelemaan 5* luksus ulkomaanreissuilla, vaan nyt me kaikki ollaan nautittu  ainutlaatuisista kotimaankohteista. Nyt ehkä viimein usea meistä on oikeasti pysähtynyt ja nauttinut koko kesän ehkä mökin hiljaisuudessa. Täytyy myöntää, että ainakaan itse en kaivannut ollenkaan etelänreissua tälle kesälle (tosin sillä saattoi olla myös jotain tekemistä, että kerkesin juuri ennen koronaa tehdä viikon reissun Espanjaan).

kanootti

Kanootti vuokatti

rantaloman tuntua Hiukan uimarannalla

Meidän ensimmäinen yhteinen kesälomaviikko starttasi heinäkuun puolen välin jälkeen reissulla Vuokattiin. Vietimme Vuokatissä myös talvilomaviikon tammikuussa. Vuokatti on myös upea kesäkaupunki! Sieltä löytää tekemistä varmasti kaiken ikäisille ja joka säälle. Meidän hitiksi nousi tällä kertaa ehdottomasti Hiukan uimaranta, joka kaunis luonnon hiekkaranta, joka jatkuu matalana todella pitkään. Meillä kävi suht hyvä tuuri, sillä päästiin rannalle melkeen joka päivä ja siellä oli runsaasti tilaa. Ainakin kun vertaa joihinkin kuviin miltä pääkaupunkiseudun uimarannat ovat näyttäneet aurinkoisina päivinä, niin tuolla ei ollut ongelmia pitää ainakaan turvavälejä.

Hiukan uimaranta lapset

hiukan uimaranta vuokatti

Hiukan uimaranta

Innostuttiin myös kanootilla melomisesta. Niin ihanaa ja rentouttuvaa, kun voi vaan lipua kevyesti tyynen järven päällä auringon laskiessa. Myös meidän ikiliikkuja neiti tykästyi kovasti tähän puuhaan.

Käytiin myös ihastelemassa maisemia Vuokatinvaaralla auringonlaskun aikaan. Se on todella kaunis paikka myös näin kesäisin.

vuokatinvaara vuokatti

Vuokatinvaara

Vuokatti ei petä myöskään sadesäällä

Sadesäällä löytyy myös paljon eri vaihtoehtoja mistä valita. Vuokatista löytyy mm. omasta mielestäni suomen hienoin kylpylä: Katinkullan kylpylä, jonne on helppo mennä sadepäivillä. Alueelta löytyy myös lukuisia sisäurheilupaikkoja ja lapsille myös SuperPark.

Vuokatin reissu oli kyllä super kiva! Kun ollaan jossain muualla kuin kotona, niin on ihan parasta kun voi vaan olla ja tehdä asioita joita tekee mieli tehdä. Ei tarvitse juurikaan miettiä ruualaittoa tai siivousta ja lapsetkin kummasti on aina paremmalla tuulella kun muutkin relaa.

  järvellä vuokatti

LUE MYÖS:

Perheloma Katinkullan kylpylässä Vuokatissa

Kotka lapsiperheen matkakohteena

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *