Hae
Love Beyond Words

Tästä muistan kesän 2020

Elä kuin viimeistä kesäpäivää! 

kesä ja lapset

Tämä kesä tuli niin tarpeeseen! Jokainen meistä varmasti oli kesän tarpeessa koronakevään ja ahdistuksen jäljiltä. Ainakin kesällä itsellä oli lupa vähän rentoutua kaiken koronastressin jäljiltä. Arki alkoi palata normaaliksi toukokuussa, kun lapset palasivat meillä päiväkotiin ja eskariin, ravintolat aukesivat jne. Jo pelkästään se, että töitä pystyi tekemään taas normaalisti oli pieni lottovoitto. Täytyy sanoa, että tämä kesä on varmasti yksi upeimmista. Se auttoi myös näkemään, kuinka ihana paikka meidän kotimaa on. Ei kyllä yhtään kaivannut etelän lämpöön. 

kahvit terassilla

aperol spritz

Päällimmäisenä mieleen jäi kaikki ihanat reissut kesän aikana. Yksi ensimmäisistä matkoista koronakevään jäljiltä pääkaupunkiseudun ulkopuolalle suuntautui kesäkuussa Tampereelle siskon luokse. Oltiin siellä tytön kanssa yökylässä ihan tyttöjen kesken ja grillailtiin, herkuteltiin ja nautittiin super aurinkoisista kesäpäivistä rannalla ja metsäretkellä. Juhannuksena vietin elämäni ensimmäisen juhannuksen mökillä. Tämä kesä jää kyllä erityisesti mieleen juuri mökkeilystä, sillä kerettiin kesän aikana käymään eri mökeillä yhteensä 5 kertaa.

Heinäkuussa oltiin 1.5v viikkoa maalla mummolassa lasten kanssa, jonka jälkeen suunnattiin koko perheen voimin Vuokattiin viettämään meidän ensimmäistä kesälomaviikkoa. Tässä välissä kerkesin myös tehdä pienen lenkin Kuopion kautta, jossa fiilisteltiin ystäväni Anskun kanssa Kuopion yöelämää.

lehmä ja lapset

muurinpohjalettu

Paljon ollaan myös retkeilty ja käyty rapsuttamassa eri eläimiä mm. kotieläintiloilla. Löydettiin uus lempparipaikka: Rehndahlin kotieläinpiha Kirkkonummella. Siellä pääsi tosi monen eri eläimen aitaukseen tutustumaan ihan lähietäisyydeltä. Muutenkin paikka oli tosi ihastuttava.

Yksi hauska muisto kesästä on myös lasten yleisurheilukisat entisissä lapsuuden maisemissa. Meidän 3v nappasi omassa sarjassaan hienosti kultaisen mitalin 3-ottelussa. Pääsin kirjoittamaan yleisurheilukisoista myös paikallislehteen kolumnin, joka oli ensimmäinen kirjoittamani juttu missään lehdessä.

Rehndahl

Meidän koko perhe myös innostui marjojen poimimisestä. Miten lepposta puuhaa, kun voi vaan  kuunnella luonnon ääniä ja poimia marjoja. Käytiin myös ekaa kertaa yhdessä lasten kanssa mansikkapellolla.

kesä ja mustikat

Paljon ollaan keretty myös treffailla kavereita ja elokuussa pakattiin auto täyteen ihania naisia ja suunnattiin koko viikonlopuksi luksus oloihin mökille. Voitte vaan kuvitella miten rentouttavaa oli kaiken jälkeen lillua koko ilta poreammeessa. Fiilisteltiin myös loman loppumista yhdessä ystävien kanssa piknikin merkeissä. Vaikka mitään isompia juhlia ei ole tänä kesänä ollut, niin tämä kesä muistetaan sellaisesta rauhallisesta yhdessä olosta. Joka oli juuri se mitä kaipasikin hieman eristänäytyneen kevään jälkeen. Näiden lukuisten muistojen kanssa on hyvä suunnata taas kohti pimeämpää vuodenaikaa.

    kuohuvaa poreammeessa kesä ja ystävät

Kiitos kesä 2020 olit ikimuistoisen ihana ja aurinkoinen!

 

LUE MYÖS: 

Maalla sattuu ja tapahtuu

Vuokatti – rantaloma Suomessa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *